30 dagars utmaning.

Tänkte ta och testa på en sådan här imorgon! Några få av dem kommer (förhoppningsvis) att bli ett video-inlägg och många på denna listan blev ombytt pga tråkiga saker. (:
 

Tips - The Carrie Diaries

 
Någon som har börjat se denna serien? Den handlar om Carrie, i Sex and the city, som ung och hur hon upptäcker Manhattan och resten av världen.
Det är enormt kul att dem har gjort en serie om hennes ungdom. :D 

Jag har redan sett första och är nu på mitt andra avsnitt och hittills e den riktigt bra. 


Trötter.

Hej hej!

Just nu sitter jag och ser på Ghost Whispere. Är seriöst sjukt trött. Har varit vaken sedan halv 8, så får väll skylla mig själv lite, haha.
Idag blev det kondition och mage på gymmet, så jag e nöjd!
Snart ska jag iväg till Luc för att se ett litet snitt på reklam-filmen. Taggad? Jaaao!


Inspo - Tattooed girl


Glossybox - Januari

Fick min Glossybox nyss så ska sitta och kolla genom den nu. Ska fixa ihop en video-blogg snart så att ni får en mer inblick om innehållet!


Segaste tjejen någonsin.

God morgon,

Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha kört ett urskönt bodybalance-pass. Kände dock att jag inte har sovit tillräckligt så hela kroppen känns som gelé. -.- 
Snart är det dags för AME igen och därefter ska L hjälpa mig färga ögonbrynen för första gången. (:

På fredag påbörjas en "30 dagars utmaning" och ni får gärna haka på den. :D Jag ändrade lite frågor så att den skulle passa mig lite bättre, men annars kan vem som helst göra den.
 
Hörs senare!
 

Roliga gif när man är uttråkad.


290113

 
Såhär har väl dagen sett ut i helhet. Kyligt och äckligt väder (men ingen snö, så ska egentligen inte klaga), shopping med moder och fick även köpt 3 böcker från sf-bokhandeln. Och yes, jag är alltid sur när det regnar, haha. 
Som många, eller rent sagt alla inte vet, älskar jag böcker som är så orealistiska som möjligt. Min bokhylla är fylld med böcker i alla dess fina former och det är allt från Sagan om ringen till hälso-kokböcker. Hade velat skriva världens längsta inlägg om favoritböckerna, men det hade nog inte varit så intressant så håller det för mig själv tills vidare. Men jag är en riktig bokmal kan man väll säga.
 
Någon som har läst någon/några av böckerna ovanför? 

Gina Tricot

Gina Tricot får bara in allt snyggare och snyggare kläder! Måååste sticka dit snart.
 

Dumma blogg.se

Det går inte att ladda upp bilder här. Kuuuuuul! Hoppas på att det löser sig lite senare. 

Ghost Whisperer

När jag fastnar i en serie då känns det som om jag ser på den hela tiden. Just nu är Ghost Whisperer en favorit och Jennifer Love Hewitt är ju rena ögongodiset.

Någon mer som har sett den?
 

Bästa konserten någonsin - Alice Cooper.

Sitter och kollar tillbaka på bilder på när Alice Cooper spelade i Gbg. Konserten var sjukt magisk och jag längtar tillbaka varje dag.
 
 
Vad är ditt bästa konsert-minne?
 

Outfits

Så fort man ser någon snygg outfit på någons blogg eller weheartit, då blir jag själv enormt inspirerad stilmässigt. Men tack vare kylan så är fokusen mer på att klä mig varmt än snyggt (förutom när man är i stan eller går ut på krogen). 
Här är några outfits som jag har tagit lite varierat för att visa.
 

I love eBay

Oh, jag är så sjukt shoppingsugen (har skrivit det allt för många gånger) och eBay har för mycket fina saker. Bara, kolla på sakerna nedanför! Dock har jag aldrig beställt ett klädesplagg därifrån pga osäker med storlekar och sådant. Nu för tiden måste jag spara en massa så då flyttas shoppingen åt sidan, men funderar starkt på att kolla in ett par snygga vinröda creepers som kan vara fab att ha till sommaren (när den nu kommer). Varför bor man inte i något varmt land där man kan gå runt med shorts och topp hela dagen? 
 

Inspo - snyggt hår.

Jag hade seriöst blekt sönder mitt hår, om det inte vore att jag trivs så sjukt mycket i det och så kommer nog mitt hår falla av ifall det ens vidrör blekningsmedel. Men drömma kan man ju alltid?
 

Busy day.

Inget bloggande idag...shame om me, men har mina anledningar.

Igår sov jag över hos L (är så himla ofta hos henne att det nästan har blivit som ett andra hem) och hade det allmänt chill med snack och bara mys. 
Idag blev det att jag följde med henne och hennes fader och stod framför en filmkamera. De spelade in en reklamfilm och då hjälpte jag till lite granna. Fy fan vad sjukt kul det var! Hoppas, hoppas att det blir snyggt på film så att man kan ladda upp det på fb/här. 
 
Nu ska jag drömma vidare framför eBay och leta inspiration till snygga kläder och snyggt hår. Hörs senare!
 

Dagens inspo - pink hair again.


Trött chey.



God morgon alla nyvakna människor! 
Jag ska snart bege mig av till AME och chilla där i några timmar. Därefter blir det träning och sedan heeeem och leta efter något roligt att shoppa ifrån eBay (måste ju få bort mitt shoppingabstinans). 
Hörs senare!

Pinkoholic.se

 
Jag är vanligtvis ingen tjej som går runt med ens färgglada kläder (speciellt när det kommer till träningskläder) men gosh vad snygga dessa är! Funderar nästan på att beställa hem linnet och strumporna, sjukt fab!
 
Sakerna hittar ni här -----> http://www.pinkoholic.se/

Drömoutfit.


Träning och svarta läppar.

God morgon,

Idag gick jag upp klockan 8 för att orka ta min Aloe vera shot innan träningen. Varje onsdag kör jag numera bodybalance mellan 9-10 och det är helt lovely att börja morgonen med det. Jag måste snart fixa i ordning mig och dra iväg till arbetsförmedlingen för att chilla där lite och träffa en kompis, så det kan nog bli nice!
Testade att slänga på mig svart läppstift igår, tycker ni att jag passar i det?
 

Saknar sönder värmen just nu.

 
- Joggingturer i skogen.
- Sitta ute och röka vattenpipa med grymma personer.
- Marstrand med familjen.
- Lättklätt och smidigt. Bara ta på sig shorts och linne och så e man redo!


Dagens inspo - RoseShock

 
Så.sjukt.snygg!

Snygga bikinis.

Oh, jag avskyr att fastna på eBay ibland. Tiden bara flyger iväg! Dock hittar man ju en massa snygga kläder som man vill beställa hem. Jag hittade exempelvis dessa två, sjuuuukt sexiga bikinis som vore perfekt inför sommaren. Man får hålla tummarna på att det blir badväder i år och att man kan gå omkring på stranden i max linne och shorts. 
 

Gårdagens middag.

 
Jag brukar inte vara så mycket för att ladda upp bilder på mat, men gårdagens middag var sjuuuuuuuuukt god! Ägg, bladspenat, kycklingkorv och chilisås - yumm, yumm, yumm! <3 

Nyårsoutfit

Jag måste bara visa min nyårsoutfit som blev sjukt bra. Vet att det är 21 dagar för sent men ah...bättre sent än aldrig!
 

Inspo - that outfit!

 
Oh, ge mig allt som denna tjejen har! Inkl det snygga rummet.

Party all night long.

God morgon!

Klockan är 11.35 och segheten tar över mig totalt! Ska snart iväg till gymmet men fastnade framför bloggen...och eBay...heh... Datorn, varför hindrar du mig från att göra saker?
Vad tyckte ni om videobloggen? Vi var sjukt dragna på fjädersaft så dömm oss inte! Är dock fett avis på Linas hår, det är så sjukt snyggt! 
 
Aja, nu ska jag kolla vidare och se om man hittar något snyggt (hittar dock bara vårkläder och det är inte direkt det bästa att sträva efter nu när det är så mycket snö utomhus). 
 

Töntig videoblogg.

 
Såhär kul har jag och claudetur/Lina på kvällen, hehehe. 

Träningsblogg.

Som ni har märkt så är det riktigt dålig uppdatering här och anledningen är den att jag rent sagt tycker att mitt liv kan vara tvär tråkig i andras ögon. Jag söker jobb, tränar typ 24/7 (känns det som), tar promenader och läser som bara den. För mig är detta hur roligt som helst (förutom jobb-sökandet, hehe) men det kanske inte är det roligaste att skriva om. Det kanske kommer upp lite inlägg här då och då, men annars kan ni kolla in min träningsblogg där jag dagligen försöker motivera en till en sundare livsstil.

Kolla in den vet jag -----> www.fitnesssarah.blogg.se
 

Tattoos

 
Oh fy vad jag är sugen på att tatuera mig igen! Har en lite större planer för en speciell tatuering men måste ta energin att rita på den först och sedan fundera ut storleken och placeringen. 

Influensa och ommöblering.

Mitt nya år inleddes med influensa i minst 4 - 5 dagar. Jag avskyr när dagar bara försvinner och det blir som slöseri med tid. Visst behöver alla vila ibland men nej, det är inget för mig. 
 
Nu är den i alla fall borta (tack och lov) och jag har hunnit möblera om hela mitt rum. Ska försöka visa en bild när exakt allt är klart, men hittills e jag i alla fall jätte nöjd. :D 
 
Vad har hänt mer den senaste tiden? Tja, inte så jätte mycket. Söker en massa jobb på dagarna och håller tummarna på praktik.
Just det, klippte luggen lite igår, syns dock typ ingenting men för mig e det en liten större skillnad.
 
 
(Man ser lite utav rummet i bakgrunden, hehe)

Dagens inspo - turkos hår


Tips: Secret Diary of a Call Girl

En serie som jag har blivit totalt förälskad i är "A Secret Diary of a Call Girl".
Till sina vänner och familj är hon Hannah, en juridisk sekriterare som lever ett "normalt" liv. Till sina kunder är hon Belle, svaret på varje mans sexfantasier. 

Jag kan inte säga mer än att se den, för den är både sexig, lyxig och har en sjukt grym story!




Influensa.

Detta är nog första gången på ca 4-5 dagar som jag ens har orkat sätta mig vid datorn, vid gitarren och röra på mig någolunda ordentligt. Har legat hemma och haft feber som varierat från 37.7 - 40.0 grader, hostat så att revbenen gör ont och snytit mig 24/7. Erkänn fräsht? 

Igår lyckades jag ta mig en liten, liten promenad med L och idag känns allt faktiskt helt okej. Än är det en för stor risk att ta en lång promenad men jag kan i alla fall påbörja ett personligt brev och skriva lite här.
Har nog aldrig seriöst uppskattat luft utomhus som jag gjorde igår, gosh vad lovely det är!
 



RSS 2.0