Beställt - maxi kjol

 
Beställde precis denna kjolen från eBay för max 55 kr. Åh, jag vill ha den redan nu! 

30-11-12

 
God morgon bloggen!
Sådär såg man ut igår, skulle visserliggen lagt ut den då men erch, så blir det ibland!
Jag har verkligen fallit för röda läppar, det är det snyggaste som finns under hösten och vintern. 

Just nu sitter jag och njuter av Ear Grey te och ska snart packa ner lite i väskan och sedan bege mig iväg. 
Idag ska jag träffa en barnmorska och snacka lite med henne, därefter blir det ben på gymmet och sedan får jag skynda mig hem och förbereda mig inför att kunna åka till stan och träffa min efterlängtade kompis som är på besök från Norge. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

Dagens inspo - Outfit


Ge mig dårå?

 
Kära Jultomten, visst har jag varit en duktig flicka i år som kan få dessa lovely skorna?

Finns här -----> http://www.solestruck.com/

Träningstips!

 
♥ Just do it. Tänk inte, packa dina träningskläder och stick iväg till gymmet bara. Om du tänker på det för mycket, då försvinner lusten för det.
♥ Det klassiska: skaffa en träningskompis så kan ni peppa varandra. Jag missar sällan ett träningspass när jag har planerat att sticka dit med en kompis. Ni behöver inte snacka 24/7 där, huvudsaken är bara det att ni drar dit och tränar.
♥ Fyll mobilen med insperation och ha någon av bilderna som bakgrundsbild. Kolla på dem lite då och då och fundera ut vad ni behöver göra för att nå erat slut mål.
♥ Skaffa delmål och var realistisk. Skriv inte: "Jag ska inte äta godis på ett helt år" utan i stället "Jag äter bara godis på helgen".
♥ Fixa värsta grymma spelningslistan! Jag ska vara ärlig och erkänna att min musik-lista sög men efter att ha slängt in lite ny musik då förbättrades min träning med 150 % ! 

♥ Och glöm inte det sista - ha kul! Hitta träningsformer som just DU gillar och testa på olika saker tills du fastnar för något. 


Rise and shine

God morgon bloggen!

Idag vaknar man upp med världens träningsverk och vill egentligen bara ligga hela dagen i sängen, men så blir det inte! Ska snart iväg till stan med modern och kolla upp hur lång tid det tar att fixa min mobil. Efter det var det planerat att köra Bodybalance men jag har så ont i kroppen att jag får se hur jag ska göra.
 
Vad ska du göra idag? :)
 

Nelly.com

Jag hittade igår en sjukt snygg klänning som skulle passat mig perfekt och den fungerar oxå till nyår så jag klickade hem den och ett par skor från Nelly. Dock har jag hört en massa dåliga saker om dem och hoppas verkligen inte att jag ångrar mig nu. 
Det står på hemsidan att jag borde få hem alltet inom 1 - 3 dagar (förhoppningsvis innan veckans slut) så jag hoppas verkligen att rykterna var falska!
 
 
Vad tycks?

23 nov - 25 nov

 
Såhär såg min lördag ut i helhet :

Bild 1: Jag skippade riset och testade att äta susami (eller vad det nu hette) och det var seriöst det godaste som jag någonsin ätit! Tänker nog aldrig äta "vanlig" sushi igen nu när det finns detta alternativet. Man kände sig inte heller lika uppsväld som man vanligtvis brukar göra när man äter sushi.

Bild 2: Shoppade låss med min älskade flicka Beatrice och köpte allt från snygga underkläder till pärmar och linnen. 

Bild 3: Bodde under helgen i en ensam lägenhet med Bea och gick runt med en enormt snygga tisha som man har fått lånat av killen.

Bild 4: Favoritmössan och läppstiftet på plats!

Bild 5: Avslutade shoppingturen med Starbucks och varm choklad, lovely!

Inspo - helt lovely


Peppa dårå.

God morgon bloggen!

Här är jag, lika dålig på att uppdatera men nu kommer det äntligen något att läsa!
Jag sitter just nu vid datorn, helt trött. Råkade vara vaken till 3-ish tiden i natt och vaknade vid 9-tiden på morgonen. Var nästan tvungen att gå upp, ska fixa rummet och skrubba hela kroppen innan jag sticker iväg till stan för att äta sushi med två kompisar som man inte har träffat på länge. Sedan får man finbesök av en speciell kille och vi ska väll bara chilla, baka blåbärspaj och se på filmer. Det blir nog en helt perfekt lördag. (:




RSS 2.0