Ny blogg, syns där!

(Bilden länkar)

Pretty little liars

Idag är en sådan dag då jag bara vill ha på mig ansiktsmask, mysa ner fötterna i ett varmt och ångande vattenbad och se på serier hela dagen. Mysmood deluxe! Dock ska inte hela dagen "slösas" bort utan jag ska även öva in två låtar från Bodybalancen, får nästan redan rysningar vid tanken på det!

 

Instruktören sarah

God eftermiddag!

Jag ligger just nu i sängen och vilar ögonen framför Pretty Little Liars innan det är dags att fortsätta öva på morgondagens två låtar. Det känns så sjukt att säga detta men jag klarade min Bodybalance-utbildning så nu är det dags att visa vad man går för. :D Lovar att skriva ett längre stycke om detta någon annan dag, men det har varit kul!

Körde lite lugnt axlar och biceps förut och avslutade med solhälsningen (en yoga rutin) och höfter.Godaste morgondryck någonsin!

Nu när alla äpplen och annat frukt är jätte billigt i butikerna, passar jag och min familj på att köpa hem så mycket som möjligt och göra rawdryck av det. Att dricka juice där man vet att det är 110% näring känns hur fräscht som helst, speciellt när det pressas via en juicepress! 
Denna morgonen startade jag med morötter och ett äpple och det blev hur gott som helst! Ska köpa hem ingefära och apelsin och göra en riktig dunderjuice imorgon. 


 RSS 2.0