Träning plus bio

Gosh, det känns som om jag inte får tid för att andas dessa dagarna.
Igår tränade jag med Lina, träffade den efterlängtade Jessica och drog sedan ut på en lång promenad med Bea. Var kanske hemma max 30 min mellan det?
Nu står jag och väntar på att tåget ska komma och sen blir det fika och bio med storasystern. Måste börja förbereda inlägg här nu för tiden!
Men vi hörs av mera ikväll.
Xoxo


Sexigaste mannen alive!


Träningsinspo - motivation.


Dagens inspo - pink hair.

 
 

Julafton 2012

Julaftonen igår var sjukt mysig!
Jag och lillebror drog iväg ut och fotograferade lite granna i stan, man får passa på medan den fortfarande är kvar.
Sedan så såg vi på Kalle Anka (och gissa om att jag saknade dockan och resten som dem hade klippt bort), föråt oss av julmaten, öppnade julklapparna och därefter smet jag iväg till min kompis L och fick en jätte mysig kopp utav hennes föräldrar. 
Nu är det tisdag och imorgon är det mellandagsrean. Gissa om att jag kommer att shoppa loss! Måste hitta någon snygg nyårsklänning, paniiik!
 
 
Hoppas att ni har haft en underbar julafton!
 

Gårdagens outfit


Dagens vill ha - shirtstore

 
Så sjukt snygga grejer!

Julafton

God Jul på er!
Jag har tagit en massa fina bilder ute i snön och ser just nu på Kalle Anka med familjen. Vi ska snart äta julmat och sedan öppna paket.
Hoppas att ni alla har en otrolig fin jul!


Träningstips - Victoria Secret workout

 
Hade det inte varit perfekt att göra allt detta morgon och kväll, ca 1 vecka innan sommarlovet?


Musiktips - Black Veil Brides

Jag måste bara berätta om en sjuk och annorlunda sak som hände igår.
Det finns ett band som heter Black Veil Brides som har den mest hetaste och sexigaste sångaren någonsin! De har publicerat en ny musikvideo till låten: "In The End" och den videon har jag sett överallt känns det som - på bloggar, deras instagram och twitter. Men det var först igår som jag verkligen tog tag och lyssnade/såg den. Och gosh, jag är fast. Allting med videon är perfekt! Jag hoppade omkring och typ sjöng på låten utan att ens direkt ha lyssnat på den och dansade låss. Snacka om bra musik! Och det bästa är att dem kommer till Göteborg nästa år, ihhh!
 
Ta er själva ett par minuter och se videon för det är så värt det!
 

Dagens inspo

 
Oh, är hon inte för snygg? Det är så himla synd att hon och Orlando Bloom, våran egna Legolas har gjort slut. :(

The day before Christmas.

God morgon!

Just nu sitter jag och ser på tv, väntar spänt inför att se Mysteriet på Greveholm. Är det någon mer som tycker att den är den bästa julkalendern någonsin? Att de dessutom gjorde en tvåa, gjorde det bara mer awezume. 
Efter det blir det att fixa i ordning sig och göra sig fin inför att få besök av en sjukt mysig och speciell kille. A har äntligen kommit ner från Norge och vi ska bara ha det trevligt hela dagen, längtar som bara den. 
 
Har förberett lite intressanta inlägg som ni gärna får checka in sen. Dessutom har A lovat mig att vi ska göra den klassiska marshmellows tävlingen - vem kan få plats med mest i munnen? Haha, jag som inte ens tycker om det. Wish me luch?

 

New in - Bodylicious!

Min vän L har pratat enormt mycket om denna boken och eftersom den inte kostade så jätte mycket på Coop, var jag ju bara tvungen att köpa den! 

Bodylicious är i grund och botten en bok skriven av stilikonen Sofia Fahrman och Julia Fors och handlar om hur man tränar och äter rätt. I boken finns det övningar, bästa PT - tipsen, kostplaner och en "bikini boot camp" - där man har ett träningsschema på allt från 3 veckor till 7 dagar som är perfekt inför sommarens bikini väder!
Jag tänkte under tidens gång läsa boken (dock inte när jag är sjuk, då vill min mage fyllas av te och saker som går att slinka ner snabbt) och langa tips här på bloggen minst 1 gång i veckan. 


Dagens inspo - purple hair.


Beställt - nya makeup brushes

 
Jag beställde en liten fin försenad julklapp till mig själv. Har nog alltid behövt mera penslar till sminket så då är ju eBay helt perfekt! 95 kr fick jag ge för detta grymma kittet.

Tis - tors

Såhär har de 3 senaste dagarna sett ut:
 
 
- 3 dagars mys hemma hos L's fader.
- Gått omkring i stan med feber (därav den trötta bilden) och köpt med sig julklappar, nya knästrumpor och sjukt god sushi!
- Sett The Hobbit som var...*dramatisk paus* SÅ SJUKT FUCKING GRYM!

Håll ut - planer för bloggen!

Hej hej!

Jag vet att det har varit en del blogg-torka och så den senaste tiden men nu har en massa planer gjorts inför följande framtiden. :D 
Imorgon sticker jag hem till min kompis fader och tänker bo där med henne i 3 dagar (vi ska passa katterna medan föräldrarna är på semester) och då tänkte jag även brainstorma en massa grymma idér. Det kommer att specialiseras mest på träning eftersom det är en stor del av mitt liv. Sedan kommer en daglig inspiration upp, skönhetstips, Glossybox recensioner, träningstips och motivation - inlägg m.fl. så håll ut!
 

Sticky on Friday

Jag är visserliggen flera dagar försenad men fredagen tillbringades med 3 fina flickor. Vi förfestade hos Lina och sedan slutade det med att jag och Lina släppte låss på krogen. Sjukt lyckat var det! :D
Lite jobbigt var det dock när vi handlade, jag som har tagit det seriöst med träningen och maten har lagt av med laktos och gluten-produkter (ska berätta mera om det om några dagar)0 men det gick bra ändå. 
Vi hade det grymt kul på Sticky - hade minst ett dussin kramkalas, snackade med snygga människor och shotade Jäger. Jag förstår inte varför jag la av med festandet, det är ju så enormt kul!
 
Tog knappt några bilder så den nedanför är snodd från Linas blogg. 
Löshåret och den nya fjäderextension var i (är helt förälskad i den). 

Dagens inspo - warm winter

 
Gosh, önskar att man kunde haft hela denna outfiten! Den ser fett mysig ut. 

Bikbok 30 % rea

Jag har precis kommit hem efter träningen (har en galen men sjukt grym kompis som tränar varje morgon mellan 6-7 så man drog med henne idag och gissa om jag är trött!) och äter frukost innan det blir att ta en tripp till stan med min älskade moder. 
Idag är det lucia och den tillbringas med shopping på hög nivå! Jag måste hitta något snyggt till nyår och då är det ju helt perfekt att BikBok har 30 % rea på hela affären. 

Har man riktigt, riktigt tur då kommer man hem med detta idag.
 

Träning och fira lillebror!

Såhär såg dagen ut i helhet:
 
 
Fy vilka stora bilder!

Work out baby!

Jag håller på och peppar mig själv till att sticka iväg till gymmet för att köra lite kondition och mage. Har varit ganska upptagen den senaste tiden så uppdateringen har totalt glömts bort. :/ Men det blir att spela in en Glossybox - video idag och har man tur kanske den även kan laddas upp idag. 
Hörs lite senare!

Just nu - heading to da gym

 
Detta får bli min största motivation till träning idag. Har inte tränat på 2 dagar och blir seriöst frustrerad, haha.
Idag blir det löparbandet i 30 min, ben, lår & rumpa och sedan rodd i 10 min. 

Cya efteråt!

Dagens mood - myshumör

Jag är så sjukt sugen på att bara ligga i sängen och läsa hela dagen. Tänk om man kanske borde införskaffa sig ett löparband så att man kan göra två saker samtidigt?


Dagens inspo - leopard love

 
 

Wants: H&M clothing

 
Ibland avskyr jag när affärer har rea, men dessa sakerna är ju så sjukt snygga! Jag har velat ha kjolen och jackan like for ever! Men det är ju ett helt halvår tills man antagligen kan börja använda allt detta (förutom vantarna då). 
Om ni inte har checkat in H&M's rea, gör det direkt! Dem har en massa lovely saker där. 

Låg uppdatering - busy

Jag beklagar för den låga uppdateringen under helgen, har inte varit hemma alls och har oxå avskytt tanken av att vara osocial via mobilen.

I fredags fick jag finbesök av en man som just nu är tillbaka i Norge. Han var över hos sin familj under helgen så då passade vi på att träffas oxå. Vi gjorde faktiskt inte alls mycket under den dagen - myste och såg på Breaking Bad. Men det var sjukt fint, jag har saknat han så enormt mycket.
På lördagen drog vi iväg ett gäng och bowlade och åt revbensspjäll på ett grymt ställe i Göteborg, det var så sjukt värt! Man kan ju skryta lite och erkänna att man ägde sönder killen med 19 poäng mer, hehe. 

Jag saknar han som fan nu men sitter redan och kollar på biljetter till Norge och ska snart beställa dem tänkte jag. 2 veckor är mycket men vi håller mycket bra kontakt via sms och facebook och ibland skype. 
 
Men imorgon är allt som vanligt igen och då blir uppdateringen som vanligt!
 
xoxo
 



RSS 2.0