Bokrecension: Biten - Kelley Armstrong

För någon dag sedan skrev jag att jag skulle påbörja bokrecensioner här på bloggen, så här kommer den första.
 
Bokens titel: Biten - Kelley Armstrong
 
 

Kattungen Romeo

För ett tag sedan tog jag hand om en ursöt liten kattunge i ca 3 dagar. Han var så sjukt bedårande och jag önskade att vi hade kunnat hålla honom, men min katt Lily avskydde honom så vi fick ge bort honom...
 
 
 

Hårplaner och freetime!

Godmorgon!
 
Om bara världen kunde förstå hur enkelt jag tröttnar på mitt hår så skulle allt varit mycket lättare. Jag återgick till svart efter att ha varit rödhårig och saknar det redan. Det är så fint att ha färg i håret och med bra produkter kan färgen bevaras. Men först ska löshår fixas innan resten av produkterna beställs. :3
 
Idag händer ganska mycket och självklart blev min bokrecension försenad... men det laddas upp imorgon då jag har mer tid för det. Om ca 20 minuter ska jag ge mig av och träna med en kompis, därefter ska det handlas mat och sedan fortsätta städa. Imorgon blir det photoshoot med min älskade flicka, jag är så nervös inför dess! Vi ska ha mytologiskt tema, något som passar oss båda riktigt starkt. När bilderna är redigerade och fixade så kanske något läggs ut här, vi får se. (:
 
Men nu får jag skynda mig att fixa mig så att jag inte missar bussen!
 

Dagens outfit

 
Att ha på sig svarta kläder i denna värmen är farligt jobbigt, men helt lovely. 

240712

Hej hej!

Jag har nyss kommit hem efter att ha varit i stan med Olivia. Vi vandrade omkring i lite affärer och åt sushi, sjukt mysigt!
Snart ska jag iväg till gymmet och försöka överleva denna 30 graders värmen som vi har här i Göteborg men man ska inte tacka nej till sol. Kommer väll dock att vara genomsvettig efteråt, haha. 
 
 
Just det, jag hittade en as snygg genomskinlig bluse på Bikbok, är lite kär i den. Gillade dock inte att det var tigerränder på den. Men kanske sticker iväg till stan imorgon och köper den ändå, så sjukt fin. 
 
 

Chilldag med Jessica.

Godmorgon!

Just nu sitter jag och Jessica i hennes systers lägenhet och ser på True Blood. Igår var det extremt varmt men sjukt skönt. Mer sådant väder, tack!
Och ja, jag har börjat se på True Blood. Vet seriöst inte om jag ska gilla den eller ej, den känns ganska B för min smak (är ju kräsnast i världen när det kommer till vampyrfilmer/böcker) men man ska ju inte dömma en serie efter första avsnittet! Sedan kan det oxå ha ganska mycket med att göra att både Jessica, Olivia och L har velat att jag ska börja se den, haha. 
 
Jag tänkte för resten börja lägga upp recensioner om böcker eftersom det är en stor passion till mig. Ikväll kommer första inlägget om en stor favorit! 
 

Hälsotips: Granatäpple

Granatäpple är något bland det godaste som finns. Jag kan lätt sluka i mig två stycken om jag får lust. Även om den är fruktansvärt god så är frukten oxå väldigt nyttig.
 
- Den skyddar mot cancer, bland annat bröstcancer.
- Håller ditt hjärta friskt.
- Motverkar snuvig näsa och boostar upp ditt immunförsvar.
- Stärker dina muskler och nerver.
 
Tänk hur mycket din kropp påverkas utav en endaste frukt? I'm loving it. :*
 

Sökes bloggpepp

Godmorgon!

Precis som vanligt är det ganska dött här, men saker och ting är på väg att hända! Nu är det lite svårt att skriva om saker och ting när jag inte har varit hemma så mycket den senaste tiden. Jag är antingen med vänner och gör allt från att ta promenader till ser film eller spelar på keyboarden. 
Men nu är det snart en vecka kvar tills nästa Glossybox skickas i brevlådan och jag har även planer för en massa inlägg, så håll ut!
 
Tills vidare, ha en trevlig dag! <3

Ice-cream are for reall.

Att äta glass och se på film är sjukt värt! Det är därför jag tänker fortsätta göra det idag och ikväll.


Vampyrmaraton med fin tjej

Förlåt, förlåt och åter igen förlåt för att det inte har blivit någon uppdatering här under hela helgen.
Jag har nämnligen varit hemma hos en kompis som jag hängde ganska mycket med när jag gick i högstadiet så vi tillbringade denna helgen med att snacka, ta långa promenader och se på vampyrfilmer. Det har varit så fasansfullt mysigt och vi hann se favoritfilmerna som Underworld, Runaway, Drakula, Nosferatu (som var obeskrivligt bra även om den var riktigt B) och en film som handlade om Elisabeth Bathory. Men nu är man hemma igen och vilar upp sig inför denna veckan.
 
Här kommer i alla fall några bilder från helgen. 
 


Vi fick besök av älskade D som hade med sig sin ubersöta hund!
 

Mah shorts!

Fick en kommentar av Lineee att jag skulle visa shortsen på, så här får du!


 
Sorri för det dåliga formatet, rockar just nu sönder i min snygga t-shirt och lovar att fixa en bättre bild någon annan dag.

Ingen uppdatering

Jag ber jätte mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Eftersom inget speciellt har hänt mer än att jag har läst så finns det inte så jätte mycket att läsa om. Men på lördag ska jag eventuellt fotografera skogen och då kommer nya saker upp.


120712

Godmorgon!

Att dricka en stor burk med Monster energidricka är inte det smartaste att göra klockan 22 på natten, blev jätte pigg vid 2-3 tiden och kunde självklart inte somna. Det positiva är att jag iallafall fick saker gjortl!

Idag tänker jag åter igen bara ta det lugnt, slänga på en ansiktsmask, köra lite yoga och självklart läsa.
Har oxå fått beslutångest angående mitt hår, vill testa att bli ordentligt blond igen och mitt hår har ändå fått vilat i ett par månader nu när det har varit svart.

 Bild från kanske 2009-10? då håret var slitet och snyggt.

Come little white rabbit.

Med skön musik i bakgrunden och den andra boken av Hungerspelen vid sidan av fifflar jag med att ladda ner program till datorn. Min fader sade att han hade lagt in hårddisken när jag kommit hem efter gymmet så nu äntligen fungerar den igen! Det suger lite att alla bilder är borta, men men...vad kan man göra åt saken? Tack och lov finns weheartit och Facebook fyllda med bilder!

Vill tipsa om en jätte bra låt från filmen "Sucker Punch". Har du inte sett filmen, se den!! 
 
 

Nyvaken och datorer.

Godmorgon! Just nu sitter jag och förälskar mig i en massa fina kläder och skor på Ebay. Min fader kom nyss hem och sade att vi skulle försöka fixa min hårddisk en gång för alla! Tyvärr försvinner allt i den men men, bättre med en dator eller hur? Jag måste visa en sjukt snygg outfit som jag fann på weheartit, vill ha allt!


Nytt in!

Tidigare idag fick jag post två gånger - ett via avi och ett via sms. Så hon som stod i kassan i affären skrattade lite lustigt när jag kom dit andra gången. 

Detta var i alla fall vad jag hade fått!
 
 
Ett par circle lences och as snygga shorts från Gina Tricot!
 

Kvällens händelse

För bara några minuter sedan kom jag hem efter att ha varit runt här i Ale och promenerat. Det var otroligt länge sedan jag gick så långt, speciellt där jag bor. Men det var hur mysigt som helst och jag fick besök av min barndomskompis som bor nästan granne med mig. Hon hade även sin ursöta hund med sig som nöjt följde med oss runt.
 
 
Tänkte snart ta kort på lite paket som jag fick på posten idag - älskar att beställa saker!
 
 

Sh'sam och Bodypump

 
Just nu ligger jag väl på golvet och flåsar sönder, haha. 
För exakt en vecka sedan tränade jag först Bodybalance och Bodypump och då hade jag träningsvärk resten av veckan! 
Men idag ska jag testa på först Sh'bam som innebär jätte mycket kondition och sedan köra ett hårt pass Bodypump - jag taggar sönder!

Tränar ni något? I så fall vad? 

Finbesök av storasystern

I lördags åkte jag iväg till stan för att träffa min älskade storasyster som var på besök under helgen.
Vi tog en fika på Franks och bara pratade om allt och alla. Jag fick reda på en riktigt stor nyhet, hon har förlovat sig! Vi hoppade omkring och var jätte glada, hon har verkligen velat göra detta jätte länge och äntligen händer det!

Jag vet inte om hon läser min blogg men om du gör det, grattis igen och jag önskar dig all lycka på framtidens väg! :*
 

De senaste dagarna

 
Den senaste dagarna har jag försökt att underhålla mig så mycket som möjligt. Det är riktigt svårt när man är lite halvt internet-beroende och kommer på en massa nya inlägg varje dag. 
Men i fredags träffade jag fina Lina och följde med henne till Ikea. Hon köpte bl.a. ett skrivbord som vi (efter många 'urch' och 'tryck hårdare' fick vi in den i bilen). Vi åt bl.a. räkmacka där borta, så fruktansvärt god men med kanske en dl majonäs på. 
Efteråt åkte vi hem till henne och påbörjade fixandet. Eftersom jag skulle iväg på fest så hann vi inte fixa klart allt men det var roligt ändå!
 

Kraschad dator


Vad roligt att allt fler och fler har börjat titta in hit! Det gör mig verkligen jätte glad.

Under den senaste tiden har jag haft jätte svårt för att logga in här på bloggen pga att vårat internet har bl.a. varit nere och min dator krashade i lördag (super fun!!..not). Men nu är i alla fall internet tillbaka och jag kan sitta vid föräldrarnas dator tills vidare. Hur det blir med min egna dator är fortfarande ett mysterium, min fader försöker varje dag fixa den men jag tror nog inte att det kommer att fungera. 

Jag ska försöka fortsätta uppdatera här så mycket som möjligt utan alla bilderna som jag har förberett med (har/hade en mapp på datorn fylld av saker att ladda upp på bloggen). 

Dagens inspiration



Bild tagen från weheartit.

Dagens inspiration




Bild tagen från weheartit.

060712 - Hungerspelen


Godmorgon alla fina människor som är vaken lika tidigt som jag!

Med en gäspning sitter jag och ser på Vampire Diaries och sneglar på min älskade "Hungerspelen" - boken bredvid mig. Det kanske är dags att fortsätta läsa den eftersom jag ändå snart är på delen då de kommer in till skogen. Dock har jag redan läst den en gång redan (eller ah, hela serien faktiskt haha) och var tvungen att läsa alla igen för att dem är så himla bra!

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska nog smita förbi gymmet senare och kanske festa ikväll. Vi får seee!
 
Vad ska du göra för kul idag?
 

Imse vimse spindel klättrar upp för tråd.

 
Fotograferat av mig, copyright. 

Tips: Glossybox

 
 
Hur många där ute i världen har velat testa dyra skönhetsprodukter men aldrig köpt dem för att de kanske "inte var så bra som alla säger att dem är" eller kanske inte vetat vad just du behöver till din hy/hår?
Ja jag kan ju erkänna att jag verkligen har varit en sådan. Varför betala dyra pengar på något så "larvigt" som skönhetsprodukter när det finns billigare?
För ett halvår sedan tänkte jag sådär hela tiden men nu är allt annorlundare.

Men några månader sedan lade en tjej upp på sin instagram en bild på en slags skönhetsbox och berättade kortfattat om att man kan få hem en box som innehåller 5 olika skönhetsprodukter för bara 139 kr.
Hittills har jag beställt två skönhetsboxar och jag är mer än nöjd med dem!

Läs vidare så får ni reda på vad just denna Glossyboxen är för något.
 
 
Vad är Glossybox för något?
Glossybox är en box fylld med 5 skönhetsprodukter i olika former som är anpassad just efter dig. Man kan få allt från perfym till lösögonfransar till hårspray. Meningen med boxen (enligt mig åsikt) är att man ska få testa på dyra skönhetsprodukter och även upptäcka sådant som precis har kommit ut på marknaden. I slutet av månaden skickas den ut och hamnar i din brevlåda.  
  


Hur mycket kostar det?
Du betalar endast 139 kr per månad och kan få produkter upp till 500-600 kr! 
 
Hur fungerar det?
 
 
 
Jag tycker verkligen att boxarna är helt fantastiska! Bodysplashen som ni ser på bilden längst upp är bland den bästa doften som jag någonsin har doftat på. Den är exotisk och sommrig och "stinker" inte som de mesta perfymerna gör. Och den är bara en av mina favoritprodukter! 

Klicka här -----> Glossybox <----- för att komma till sidan. 

Morgonens dimma

 
Fotografi taget av mig förra sommaren. Copyrights as always, fast det vet ju nog alla redan. ;* 

Work work work

Godmorgon alla nyvakna människor!

Just nu sitter jag på en förskola här i Ale och passar små barn och har det allmänt fint mellan 10:30 - 18. Efteråt ska jag dra mig vidare hem till Olivia och ta över hennes lägenhet. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

 
Jag har hört att det ska vara coolt att inte le, hehe. 

Dagens inspiration

 

Bild tagen från weheartit.

Tips: Snygga halsband

 
Hur snygga är inte dessa? 
Candie gjorde ett inlägg på sin blogg och tipsade om denna hemsidan så jag tänkte tipsa vidare det.

Klicka på bilden för att komma till hemsidan. :* 

Dagens outfit & äventyr

Oh gosh, jag är verkligen jätte trött just nu. Ska nog snart sätta datorn vid keyboarden och spela lite innan jag går och lägger mig.

Idag har det inte hänt så jätte mycket - träffade fina Lina och hängde lite i stan och avslutade kvällen med att bara ta det lugnt. Hon har sitt egna ställe och det är verkligen hur mysigt som helst där! Jag kan väll erkänna att jag är lite sådär jätte avis på henne, men ah, snart e det väll min tur.

I Göteborg har det varit jätte varmt idag så man kunde väldigt enkelt gå runt i linne och shorts och fortfarande vara jätte varm.
 

Ett svart linne över skinnshortsen som inte syns och ett par vanliga strumpbyxor.
Erkänn censurering är fint ibland?

040712

Godmorgon!

Igår smet jag iväg på två gruppträningspass - Bodybalance och Bodypump. Tidigare har Bodybalance varit jätte avslappnande och skönt och perfekt som ett pass innan man kör något intensivt som då Bodypump. Men ack så fel jag hade! Det var den mest intensivaste träningen som jag kört på länge (eller så är min kropp kanske inte lika vältränad som den borde vara?). 
Nu sitter man med träningsverk i hela kroppen men det var så sjukt värt det verkligen. 

Idag ska jag träffa Lina i stan och kolla in shoppingen lite, det efterlängtas!

Bjuder på en bild från 2010 där jag fick låna en kompis cyberlox, saknar dem lite granna faktiskt. 

Fläcken

Jag fick ett samtal från en kompis i lördags angående ifall jag kunde passa en liten kattunge. Vem tackar nej till sådant liksom? Så nu bor detta busfröt hos oss tills vi hittar ägaren. 


Dagens inspiration


Är inte Tayler Momsen helt fruktansvärt snygg? Jag hade lätt velat byta min garderob med hennes, no questions asked.
Bild tagen från weheartit.

Ice Age 4

I söndags drog jag och lillebrodern iväg till Bengakungen (den bästa bion) och såg på Ice Age 4! Jag har sett alla filmerna innan och dem är ju verkligen så bra!

Rekommenderar starkt att se den i 3D, det blir en helt annan effekt av det.
 
 
Här kommer även trailern för er som har missat att se den på tv!
 

Utseendet ändrat!

Efter ca 5 timmars fixande (plus lunch och rast) så har bloggens utseende ändrats rejält.
För att vara min första gång så känns den helt okej faktiskt, men än är den inte klar! Dock får den se ut såhär tills vidare....

Piercingproblem?

För snart ett år sedan piercade jag mig i läppen och hade den i mer än ett halvår, men pga en onödig operation så vart jag tvungen att ta ut den (och hålet läkte självklart ihop!).
Så fort jobb är fixat så ska jag fixa en/några nya. 

Vad tycker ni ser bäst ut?
 

Dagens inspiration



Bild tagen från weheartit.

Dagens outfit

I fredags drog jag, Olivia och Isac iväg till Rockbaren för att göra stället farligt. 
Det var verkligen hur roligt som helst och man träffade på en massa trevliga människor. Tyvärr regnade det låss precis när vi skulle dit, men det hindrade inte oss från att ha kul!

Jag tog tyvärr inga bilder på kvällen, men här var i alla fall outfiten som man tog i Olivias spegel.
 
Skorna som jag hade har blivit en av mina favoriter numera. Dem är så sjukt höga och inte alls jobbiga att gå i!

Blogg som inte har fungerat.

Hej hej!

Min blogg har varit nere under helgen pga att jag helt enkelt inte har kunnat logga in. Men efter lite om och men med kundservicen på blogg.se så har allt fixat sig. Jag har konstigt nog haft en massa bloggapstinens även om bloggen aldrig kanske varit så jätte speciellt för mig. 
Nu ska även en header fixas och så kommer denna att bli fin så snart som möjligt!



Dagens inspiration

Dreads och ljust hår är så sjukt snyggt!
Bild funnen på "weheartit"



RSS 2.0