Halloween 2012 - Del 1

Så, då har första Halloween festen blivit överstökad. 
I lördags drog jag iväg med en kompis till Nödinge och hängde med ett sjukt trevligt folk. Vi dansade, snackade och lyssnade på Manson - sjukt trevligt ändå! Sedan råkade jag och en kille bli enormt tävlingsinriktade och spelade kortspelet "Skitgubbe" minst 4-5 gånger. Just nu står det 1-1 mellan oss och på torsdag då nästa fest är, kommer vi antagligen att fortsätta spela. 

Min karaktär var 'Miss Devil' och jag är fortfarande sjukt nöjd med hur resultatet blev. Tyvärr hann jag inte ta en ordentlig outfit-bild men det blir nog en photosession snart med Luc. 
 
 
- Röd ögonskugga
- Djävulshorn
- Rött-svart löshår
- Röd-svart korset
- Skinnshorts

Inspo!

 
Taylor Momsen är nog en av mina största inspirationskällor just nu. Synd att Sverige är så jävla kallt att man inte kan gå runt i shorts numera. :<

Halloween plans

Godmorgon!

Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli en duktig bloggare men det kanske droppar in lite intressanta inlägg här då och då. Förut skrev jag för publicitet (erkänn löjligt ändå?) och nu ska jag skriva exakt det som jag vill skriva och göra det på mitt egna sätt. Sedan e jag lite avis på Jess som är i Japan och bloggar flitigt om sitt liv, hehe. 

Så, igår jobbade jag och smet in i stan med min vän Luc för att köpa lite saker inför dagens Halloween fest och nu ska jag antagligen sticka dit igen. Ska denna gången leta efter några par grymma vinterskor. Urch, gillar egentligen inte alls att köpa skor som värmer, fryser alltid sönder varje vinter ändå. Men men, det blir nog bra ändå! 

Kvällens planer blir att fixa en massa med outfiten och sedan sticka iväg till en Halloween fest som kommer att vara hos en kompis här i närheten, så denna dagen kan nog bli riktigt fin! Måste bara piggna till lite men det tar kaffe hand om. 

Kanske skriver mera senare, hörs sen! (:


Död blogg.

Det där med att blogga går inte alls lika bra som jag trodde att det skulle göra. Vart gick allt fel? Vart inte allt så välplanat? Grejen är bara den att jag sällan orkar sitta vid datorn numera, det känns nästan som slöseri med tid när man kan göra så mycket på dagarna.
Denna veckan har jag jobbat varje dag förutom idag och tränat minst 3 gånger. Träningen går helt underbart bra, min kropp har börjat forma sig efter mina naturliga kurvor och äntligen kanske jag håller på att bli nöjd. 
För er som inte vet vad jag jobbar med så vikarierar jag på förskolor i Ale. Mestadels är jag på ett och samma ställe där fröknarna känner den människan som jag är då och även barnen är helt underbara. Här om dagen frågade jag barnen som satt vid mitt bord ifall dem verkligen tyckte om mig (de går omkring och kallar mig för söta Sarah och säger att jag borde vara med dem varje dag). Och de sade i princip: "Ja, vi tycker om dig jätte mycket! Du är så rolig och håller på och busar med oss hela tiden". Gosh, satt och rodnade nästan.
Då jag inte jobbar, tränar jag som sagt. Formar min kropp efter hur jag vill att den ska se ut. Kör mage, överkropp och ben olika dagar och minst 30-45 min på löparbandet/crossen. 
Förutom träning och jobb, hänger jag mest här omkring. Går promenader med min barndomskompis, hjälper årets entreprenörs folk med sitt projekt (ska fotografera dem imorgon, taggar!) eller tar en drink på krogen med skönt folk. Det är väll det som jag gör? Och läser, ja självklart. Läser en massa böcker. Blir lycklig så fort den senaste boken av något nytt nummer har kommit ut. 


Så tja, det är väll så mitt liv ser ut numera. Sjöng dessutom i församlingshemmet i onsdags, körde "För kärlekens skull" - Ted Gärdestad och min körledare spelade för fort. Hon förstörde min låt, gosh vad arg jag blev. Hon förstörde en massa låtar och tja, jag kanske e hård mot henne men om det ska fortsätta såhär då kan jag inte fortsätta i kören. Jag vill utvecklas ännu mera, öva och bli bättre. 
Men aja, vi får väll se vad som händer i framtiden. Nu ska jag tvinga mig själv att fortsätta städa mitt extremt stökiga rum och sen dra till systemet.
Hörs när vi hörs!

Black as the night.

Färgade håret tillbaka till svart i söndags. Kan ju säga att jag verkligen har saknat det! 
 

Dagens inspo - Corset


Nyvaken chey.

God morgon bloggen!

Just nu sitter jag med telefonen bredvid mig och försöker att ta mod (mord?) att ringa om en praktikplats. Försöker även att intala mig hur sjukt kul jag kommer att ha det där borta och eventuellt blivande jobb.
Efter det ska jag ta moppen till gymmet och köra ett konditions pass (och mage självklart) och på eftermiddagen ska jag besöka AME och hälsa på mina gamla entreprenörs lärare. Så denna dagen kan nog bli sjukt fin!

Jag färgade håret igår men bild på det laddas upp lite senare då allt e stylat och fint. 
Hörs senare!

Ni får ett klockrent citat från Alice i Underlandet så länge. 
 RSS 2.0