Söndag = spa dag!

Jag har alltid varit den tjejen som varit lite halvt tomboy-ish av sig och inte brytt sig om skönhet alls. Men tack vare bl.a. Originalets blogg, har jag öppnat upp ögonen för det och insett hur viktigt det är. 

Varje söndag numera (har hållt på med detta regelbundet under minst 2-3 månaders tid) kör jag all in för en girlyday med ansiktsmask, fotpeeling, skrubbar hela kroppen, klipper topparna lite och en till lång lista. 
Det är alltid skönt att kunna ta hand och vårda sin kropp lite då och då. Vi alla behöver det ibland och speciellt när man är ute och flänger lite här och var varje dag.
 


 
Idag blir det:
 Ånga ansiktet med varmt vatten så att porerna öppnar sig.
 Skrubba ansiktet med havregryn.
♥ Ansiktsmask.
 Bleka tänderna.
♥ Fixa naglarna med något snyggt lack.
♥ Klippa topparna.
 Skrubba resten av kroppen med handske.
 Fotbad medan Drop Dead Diva är på.

I love being a girl!
 

Drop Dead Diva

 
Dags att testa på en ny serie! 
Någon som har sett den innan?
"A vapid aspiring model killed in a car crash gets brought back to life as an intelligent, overweight lawyer, hoping to find the meaning of inner beauty." - imbd

I ain't got time to sleep.

What's up bloggen?
Osociala tjejen här.

Denna veckan har varit sjukt hektiskt. Jag började praktisera på ett företag som heter Reconsec i tisdags och har fått lära mig en massa säljarteknik från 8:30- ca 16.00 varje dag. Utöver det, försöker jag att smita iväg på så många Bodybalance-pass som det bara går plus övrig träning vid sidan av. 
I fredags såg min dag ut ungefär såhär:

5:00 - upp och förbereda mig inför morgonträning med Dommie.
6.00 - 8:00 - tränaaa
8:30 - 16:00 - lära mig en massa om kroppsspråket och annat viktigt.
16:30 - hem och tänka egenom om vad jag har lärt mig under dagens gång plus äta middag
16:30 ----> 21:00 - ....glömt bort (bra där).

Nemen, det är mycket att gå egenom och vi ska börja åka iväg ut till kunder redan nästa vecka. 
Att gå från arbetslös till att hoppa in i en uppgift är sjukt roligt men samtidigt slitsamt. Sedan måste jag verkligen träna på dagarna, annars säger min kropp 'stopp'. 
Min uppgift av chefen var att sova denna helgen...det gick si sådär. Men jag får ta och äta lite bättre och sådant nästa vecka så att man inte får höra det igen.

Vid sidan av det är det dags för audition för att bli en Bodybalance-instruktör om snart 3 veckor!!! Galeeet! Men detta är något som jag alltid har velat bli och det ska bli sjukt kul att känna att chefen på anläggningen tror på mig.
(I tisdags på passet, gav instruktören ((som jag träffat för första gången)) mig en massa fin feedback och sade att jag skulle passat jätte bra i det yrket och andra fina ord. Att han dessutom var en kille och såg riktigt bra ut, blev lite pluspoäng på kanten.) 
Sportlife kommer även att låta mig få låna deras dvd-skiva så nästa vecka blir ännu mer hektiskt! Men så blir det ibland. I don't complain at all!
 

Glossybox - April 2013

 
Vad dum jag känner mig som inte har laddat upp denna! 
Berättar kort om Glossybox och visar boxen och min reaktion på produkterna. 

Dagens inspo


Helgen i bildform...igen.

Det känns inte som om jag har haft någon riktigt ledig sekund under denna helgen, men samtidigt har den varit rent sagt fantastisk.

Var på raggarfest i fredags och fotograferade med Luc och hennes familj. Det var riktigt roligt och vi skrattade och drack en massa gratis sprit. Jag tänker inte vara en sådan bloggerska som döljer alkohol, det är ett gift med kroppen men samtidigt tar alla sina egna ansvar. Dessutom var det sista gången på länge så då ska man fira!
 
I lördags drog jag hem lagom tidigt och såg på hockey med min fina pojke. Ett stort grattis till Sverige som vann matchen mot Finland!! Gryyymt! Sedan tog vi en promenad till Alafors, träffade Olivia kort och dog av värmeslag under natten. 

söndagen gick vi upp tidigt för då skulle jag med Luc och hennes familj till Tjoleholm och fotograferade ett flygplan som vi åkte i. Jag kan inte beskriva hur det var att sitta i planet under dessa 30 minuterna, men känslan var helt otrolig! Hoppas verkligen att man får chansen i framtiden att hoppa falmskärm, det hade varit en upplevelse som jag aldrig kan säga nej till.
 

Dip-dye - ja, nej?

Om man har haft en och samma färg i heeeeeeeeeela sitt liv (eller okej, några månader i alla fall), tröttnar man ganska snabbt. Speciellt när man har svart! Jag testade på att färga det rött för något år sedan, men det var inte alls fint på mig. Så vad ska man göra i stället då? Nu när jag har börjat dras till färger, känns det som om man borde satsa på en dip-dying. Jag har tänkt på det länge och nu när värmen börjat komma tillbaka, känns nästan löshår bara jobbigt. 

Vad tycker ni? Är det värt att köra på? :D
 

Bilden förklarar min glädje.

Enough said.


New in - Galaxy.sweater.

 Mysigaste plagget någonsin. Tänker seriöst liva i denna tröjan. 
 

New in - lipstick!

Jag har inte haft chansen att ta kort på kläderna som jag köpte i Stockholm men något som föll med mig vart detta läppstiftet. Är avundsjuk på tjejer som använder det dagligen och det är ett mirakel att jag faktiskt äger några stycken. Vet inte än hur bra H&M's läppstift är, men förhoppningvis blir det en ordentlig invigning i framtiden!

Men hittills är jag sjukt nöjd med den! Älskar den mörka färgen. 

Använder ni läppstift? :) Tell me, jag e nyfiken!
 

Bodybalance - standard.

Precis som alla onsdagsmorgonar, inleds min med ett Bodybalance-pass på en timma och där är jag just nu. Ända sedan jag började med dessa passen, har jag förälskat mig i yoga och att stretcha kroppen. Man mår så bra efteråt och det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket jag älskar det. 
 
Någon annan som tränar yoga eller något annat grupp-pass på dagarna? 
 

(Källa: weheartit)

Nytt in - Victoria Secret dofter.

 
Den godaste doften någonsin, måste skaffa flera! 

Självförtroende - något bland det sexigaste som finns.

Hej på er!

Jag har precis sett på Victoria Secret Fashion Show 2012 + 2011 och det bästa med showen är modellernas självförtroende. Det spelar egentligen ingen roll vilken kroppsfigur man än har, har man ett starkt självförtroende är man sexigast i världen i mina ögon. Bara hur änglarna går och rör sig när de går på catwalken är helt fantastiskt. Jag älskar det!
Miranda Kerr, Adriana Lima och Candice Swanepoel är några bland mina favorit och enormt stora inspirationskällor när det kommer till träning.
 
Någon mer som är ett fan av dessa änglarna?  
 
 
 
 

Dagens outfit.

Var iväg på ett litet jobb-möte idag så matchade in det med dem nya byxorna och minimalt smink. Jag hade ett litet derp-face, så fick slänga in lite censurering.

Jag har dock bytt om till mjukisbyxor nu, skönare när det är så äckligt väder ute. :c 
 
 

Fantasterna - Sagan om ringen.

 
Någon mer än jag som ska se på den? Slå på tv4 nu eller se reprisen på tv4play.se! :D 

Godaste smoothin någonsin.

Jag är förälskad i naked juice bars - smoothies. Hade nog ärligt talat kunna leva på det.


Har även handlat loss på H&M oxå, visar det senare. Så himla nöjd!

Stockholm / familjetur.

Så, efter många om och men, drog jag med familjen till Stockholm. Eller ah, en bit utanför för att vara exakt.

Bilturen tog ca 7,5 h och jag sov mestadels av tiden så det gick ganska fort. Vi har inte alls gjort något direkt speciellt, förutom idag då vi tog en färd runt omkring Signtuna och pussade sönder min systers bebis som bara är 3 veckor (!!!). Jag är så sjukt glad för hennes skull att hon äntligen har fått en ursöt son. 
 
Just det, hann med en joggingtur denna morgonen och ska köra på en till imorgon innan frukost. Det var hur skönt som helst och enormt varmt. 
 
 
Alltså, bebisens leende är ju oslagbart. <3

Är produktiv hos Dommie

Hej hej,

Just nu sitter jag hos min kompis Dommie och fixar med norska CV. Vi planerar att jobba i Norge till sommaren och bara slita under dem månaderna. Den senaste tiden har jag känt mig sjukt rastlös här i Sverige så det ska bli kul med lite miljöombyte för en gångs skull.



Jag hittade en urgammal bild på oss ca 15 år gammal, så gulliga


Platt mage.

Igår tog jag en ny bild på min mage och det börjar arta sig riktigt bra efter alla timmarna på gymmet!
 

Dagens outfit - skjorta och fladdermöss.

 
 

Valborgsafton.

Så, igår var det Valborg och även kungens födelsedag. Personligen tycker jag att den är fett överskattad (precis som kanelbulledagen och alla andra "speciella" dagar) men man kan inte vara nöjd med allt. 
Igår hade jag egentligen bara planerat in att fixa klart min sida på "aupairworld", äta kinamat med familjen och se på The Hobbit. Istället tog jag med mig en vinflaska och drog hem till Luc och rökte vattenpipa. Det var något bland det mysigaste som jag gjort på länge. Vi skrattade, löjlade oss och hade det allmänt fint. Den tjejen är sjukt oslagbar. 

Vad gjorde du på Valborg? :D
 
 



RSS 2.0