Shopping med Linis

Jag smet iväg till stan och passade på att shoppa lite innan det nya höstmodet strömmar in och detta var det som jag fann! Är seriöst kär i shortsen, best shit ever. 
 


 

Tips: BIKBOK

Några snygga plagg för under 300 kr st på Bikboks rea! Ska leta loss imorgon i butikerna och se om jag hittar något av dessa där, speciellt jumpsuiten. 
 
 

Just nu - favorittidningen.

Med armar som skakar, sitter jag just nu och läser den nya favorittidningen Solo! Jag fick skynda mig med att skaffa det senaste nummret pga den urvackra Candice Swanepoel och sedan är läppglansen hur söta som helst!
Nu när Cosmopolitan har lagts ner, fick jag lite panik över att hitta en annan som kunde glida upp till deras nivå. Bara det att läsa skönhetsartiklar och annat mysigt, är helt oslagbart!
 
Har du någon tidning som du köper regelbundet? Vilken är det? :)
 
 
 
 

80713

I måndags smet jag med familjen till Linköping och kolla in värsta snygga slottet. Det är så skönt att bara åka iväg lite då och då och få tid för att busa med lillebrodern. Sedan avslutade vi dagen med att äta hamburgare på något (ovanligt bra) bar någonstans. Sjukt fin dag!

 
 
 
 

Ebay tips - high heels baby!

Varje lördag kommer ett inlägg med lite snygga ting från eBay upp här på bloggen! Vem gillar inte billiga saker som dessutom ser helt fantastiskt ut? 

 
Med ett par snygga heels kan du piffa upp vilken outfit som helst! Jag hade gått helt crazy om det inte vore så att ca 80 % av eBays skor inte finns i min storlek. 
Visste ni förresten att du delvis förbättrar din gång genom att använda heels och dessutom får benen att se smalare ut? Min tidigare chef sade att det såg ut som om jag gick på en catwalk vart enda gång som jag hade på mig heels på jobbet. Sjukt, haha!

Länk!
1 (svart-röda, beige) | 2 (röda) | 3 (glittriga) | 4 (svarta) | 5 (nitar) | 6 (classy vita) |

Leg + as - day!

God morgon, 

Idag är det ännu en ny dag och även ben plus rumpa på gymmet! Jag försöker verkligen att tona ner "träningssnacket" här på bloggen, men det är ett extremt stort intresse i mitt liv och nu har jag även börjat träna med en killkompis som pushar mig lite extra på gymmet. Efter varje pass är jag helt utsliten och mina muskler känns flera dagar efteråt och den känslan helt fantastisk! 


 
Langar lite videos med tips från Victoria Secret modellerna där de gör ben + rumpa - övningar. Ni kan oxå göra dem hemma! Perfect ju!
 

Dag 18 - Vad för personer attraherar dig?

 
Det känns nästan som om jag redan har svarat på denna frågan men sak samma.

Dem personerna som attraherar mig är:
- De som är 100 % ärliga och säger sanningen direkt.
- De som accepterar mitt intresse för träning och inte tvingar mig att äta skräpmat.
- Dem lite mer "manliga" män.
Och sedan har vi alla våra egna svagheter, hehe. 

- Bland kvinnor är det nog dem som har det lilla extra utseendet. Dem som är så olika mig som möjligt, haha. 

Vad för människor attraherar dig?

 

Dag 17: Vad vill jag bli när jag blir äldre?

Jag var nog den tråkiga ungen som inte ville bli något speciellt, förutom rockstjärna under mina "rebelliska år", haha. Och ärligt talat kommer jag inte ens ihåg om det var något förutom det. 
 

(källa: weheartit)
 
Vad vill ni bli när ni är äldre? Prins/prinsessor? Brandman? Berätta, jag är nyfiken! :D
 
 

Just nu - te och läsning.

 
 

Lite musiktips!

 
 
Alltså, jag kan seriöst inte sluta lyssna på denna låten!
Någon annan som lyssnar på Seether? RSS 2.0