Bloggtorka.

Jag vill bara meddela att jag inte är död utan har inte så mycket att skriva. Det är soligt ute och jag går omkring och ler 24/7. Var och tränade förut med Luci och vi båda skrattade åt småsaker både dit och hem, så sweet! Snart ska jag hem till henne, fixa lite mail och sedan se lite på Dexter, so that's probaly the plan for today. 
Ska försöka ta med mig kameran imorgon när jag sticker till AME och fotografera lite på vägen och sådant fint, så då kanske kommer lite roligare bilder! Men än får vi se!

Nu ska jag sticka, hörs snart igen. 
 
 
(Bild från när jag var i Danmark och vågorna gick emot varandra. På något sätt var det hela en magisk upplevelse och jag längtar enormt mycket tillbaka dit.) 

Dagens inspo - smoking hot outfit.


Längtar tills sommaren. 

Alltid kaffe.

Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Har officiellt blivit en riktig kaffe-älskare. Visst är det alltid mjölk i men det är så sjukt gott. För några år sedan kunde jag inte förstå hur folk ens kunde dricka kaffe, men nu helt plötsligt är det as gott. Försöker att inte dricka för mycket vid risk för att bli beroende, men speciellt innan gymmet är det viktigt för mig att ta minst en kopp. Kaffe ökar ändå metabolismen och man får lite extra energi innan dagen börjar.
 
Någon här som dricker kaffe varje morgon?
 
( weheartit.com ) 
 

Ikväll - Hellcats & spa.

Hade skrivit ett jätte långt inlägg men det försvann helt random.Snackade om serien Hellcats (som alla tjejer som behöver motivation till träning borde se) och att jag hade njutit av ansiktsmask och skrubbat kroppen och sådant mysigt under kvällen. Vid tanke på att våra kroppar tål så mycket så behöver den skämmas bort ibland. <3
 
(fanpop.com)

(breakingfree.se) 

Bla bla bla.

Denna helgen kan dra åt pipan. Min kropp har strejkat totalt rent sagt och idag har jag vinglat omkring på två ostadiga ben. Vet inte alls vad som händer, har varit såhär hela veckan i princip. Yes, jag dricker mycket vatten. Yes, jag äter ordentligt och yes, sover tillräckligt. Så vad är problemet då? Bluuuuuuuuuurg, orkar icke deet!

Sorry för negativt inlägg, ska lägga mig och läsa lite och fortsätta dricka min urgoda smoothie. Puss.
 

Inspo innan gym.

Har beställt en massa fint från eBay som jag visar när jag väl får det. Men nu ska jag stressa iväg till gymmet (får skjuts av daddy, sweeeeet!) och senare blir det mer updates här!


Tips - när träningsmotivationen försvinner.

 
Ni vet den där jobbiga rösten som säger att man inte orkar dra iväg till gymmet? Den som berättar om alla fördelarna med att vara hemma och i stället för att träna, tillbringar du hela dagen med att inte göra något vettigt. 
Idag är en sådan dag för mig men med hjälp av lite hjälp, kanske man kan ändra tankarna lite!

♥ Läs lite fitness-bloggar, det motiverar alltid en!
♥ Ta på dig dina träningskläder, då är hälften avklarat!
♥ Tänk på känslan efteråt, hur skönt det är!
♥ Hitta något som du kan belöna dig själv med efteråt (obs: aldrig något onyttigt!)
♥ Förlorar du en träningsdag, då kan du förlora alla!
 


Bilder från de senaste dagarna

Blurg, var så himla trött igår!

Sov hos Luc och gick upp kvart i 8 för att lyssna på några som tipsade om interljuv-teknik. Sedan fick vi stressa hem och gå ut med den ursöta hunden. Sedan drog man tillbaka, köpte sallad till lunch och jobbade lite till på AME. Kom hem vid 5-tiden och halvsov typ resten av kvällen.
Något positivt som har hänt är att snön håller på att försvinna så snart kommer kanske våren! Hoppas, hoppas hoppas!


30 dagars utmaningen försenad. :(

Urch, har haft så mycket att göra typ varje dag och inte alltid känt mig så topp så utmaningen har blivit lite försenad. Får ta och se om jag hinner fixa lite på eftermiddagen eller kanske imorgon efter AME. 

Nu ska jag i alla fall duscha och sådant och sedan iväg till arbetsmässan (?), taggar inteee! 

Hörs senare!

Träning

Jag sitter just nu i soffan och njuter av en kopp med kaffe.
Som ni såg förut, var jag på gymmet och körde ben, rumpa och rygg. Det kändes så sjukt grymt men mitt i allt var jag nära på att svimma. Så går det när man inte äter ordentligt innan! Skäms!!
Är fortfarande ganska yrfärdig så tänker bara ta det lugnt och sortera lite viktiga papper oxå.

Vad gör du för kul idag?


Trötter + träning.

God morgon!

Just nu sitter jag på AME och fixar med mitt CV och annat grejs. Tack och lov finns det kaffe, annars hade jag krashat för länge sedan, haha. 
Efter det blir det gymmet med fokus på ben och rumpa - jag e taggad som fan! Har inte tränat på nästan 2 veckor och avskyr det mer än någonsin. 
 

Lycka på hög nivå! <3

 
Nu ska jag bomba en anteckningsbok med juice-recept och planera in en framtid detox-vecka. <3

161213 - Sticky und Rockbaren.

Tänker egentligen låta bilderna tala för sig själv, men lite kortfattat kan man skriva om gårdagens äventyr med Lina.
 


En otroligt rolig förfest med skratt, dansandes till skön musik och "jag har aldrig"-spelet. 
Öl på Sticky och fina kramar av folk som man inte har träffat på länge. Top floor och kindpussar.
Roliga människor i rökrummet och engelskmän med accents som ger en gåshud.
Promenad till Rockbaren och även där är stället fyllt med folk som man känner och inte har träffat på evigheter. 
Två skåningar med underbara accents och armbrytning plus en massa prat om tatueringar, The Hobbit och symboler. 

eBay tips !

 
Outfiten ovanför är så sjukt snygg! Dock passar den ju bättre till våren än just nu, men man kan alltid hitta roliga saker på eBay som ser liknande ut som kläderna ovanför. Dock tycker jag att det är snyggare med stayups än strumpbyxor (som man kan hitta överallt), speciellt när man har en kofta på sig. 

 
Nitarmband HÄR , det andra armbandet HÄR , skorna HÄR , halsbandet HÄR , stayups HÄR , toppen HÄR , koftan HÄR , andra koftan HÄR

Spelning med Linis!

Jag har nyss kommit hem efter att ha åkt till Kinna (av alla ställerna) för att dra på en spelning med Lina. Tyvärr var väll man lite äldre än folket så det blev inte så lyckat. Grymt sällskap i alla fall! Man träffade även folk som man inte ha sett på längre, fiiint!

Körde på långt hår och skinnjacka nu när det inte var så kallt ute. Det gillar jag!


Dag 15: Mitt stjärntecken

 
"Jungfrun är en riktig liten arbetsmyra som med en oändlig noggrannhet går igenom minsta lilla detalj i ett projekt ofta kan det faktiskt bli så att jungfrun ser för mycket till detaljerna och blir lite väl pedant vilket gör att de faktiskt kan missa helheten. Jungfrun är mycket analytiskt har god stilkänsla och är suveräna på att organisera men trivs bäst med att jobba i kulisserna och låter gärna någon annan vara frontfigur då de inte förväntar sig något erkännande av sitt hårda arbeta utan oftast är fullt upptagna att beta av nästa uppgift. Jungfruns strävan efter fulländning och perfektion gör att de stundtals ställer oerhörda krav på sig själva men också på omgivningen. De är mycket plikttrogna, kommer alltid i tid och sätter gärna upp regler och rutiner för hur saker och ting skall gå till och de vill helst att alla andra skall göra likadant. Igengälld ger de ovillkorligen och gärna sin tid och kraft till andra.

Jungfrun är trots ett reserverat yttre mycket känslig och de oroar sig ofta för att inte duga vilket gör att jungfrun behöver mycket stöd och uppmuntran från omgivningen. Jungfrun är en sann vän som gärna ställer upp för andra och bakom jungfruns ibland kalla fasad döljer sig ett stort och medkännande hjärta. Jungfrun tror sig gärna veta vad som är bäst för människor i omgivningen något som gör att vissa kan uppfatta jungfrun som intolerant när jungfrun egentligen bara är omtänksam och vill hjälpa. .

Jungfrun har känsla för stil och de lägger mycket tid på hur både deras hem och de själva ser ut. Jungfrun ser därför ofta mycket bra ut och är alltid lika fräsch och välklädd. .

Jungfrun är ofta krävande i val av partner och de är dessutom ganska blyga och har svårt att visa sina känslor. Men när väl den rätta dyker upp blir jungfrun en hängiven partner som med stor beslutsamhet kommer hålla förhållandet vid liv. 

Lämpliga yrkesval: Alla som fordrar noggrannhet och analys, ex. Lärare, ekonom, utredare, statistiker, revisor , hälsokonsult eller kurator. 

Känsligaste kroppsdel: Magen"
(kopierat från astroguiden.se)


Alltså, ibland kan jag seriöst inte tro att jag är jungfru. Jag är inte ett dugg pedantisk eller världens perfektionist så som den ibland kan framstås som. Visst må jag vara en perfektionist när det kommer till mina böcker - de måste stå helt ordningsamma och så, men annars är det inte märkvärdiga saker. 
Det finns en del i texten ovanför som jag kanske oxå kan hålla med om - är analytisk, punktlig och håller tag om mina regler och rutiner. 
Resten? ...mjaaa...

Godaste frukosten ever.

 
God morgon!

Jag sitter just nu hemma hos Luci och tänkte blogga lite innan man drar iväg till AME. Fick även ett sms från Lina som frågade om fika, så det blir det efteråt - gööött! 
Tänkte fixa lite eBay-tips och sådant ikväll om det är någon som är lite sugen på det? Typ leta efter outfits och collage och leta efter kläder utöver det.

Hörs av mer senare!

(Btw, borde nog ta och köpa vattenmelon senare eftersom det är så farligt gott!)

Chill-dag

Jag har ärligt talat inte orkat göra någonting idag mer än att läsa och vandra omkring i min ziperall. Man får ha sådana dagar ibland för imorgon ska jag vara produktiv och fixa en massa CV:n och sådant.

Vad har ni gjort för kul idag?


Dag 14 - Provide pictures of five celebrity crushes.


140213

God morgon,


Jag kan seriöst inte fatta att klockan "endast" är 10?! Var inte hemma något igår efter klockan 12-ish tiden, utan drog iväg till L direkt efter AME. Vi såg på Hungerspelen och gjorde fina chokladhjärtan åt hennes mammas jobb, så det var mysigt! Det fick bli en övernattning på det oxå, men nu är jag hemma igen och har en del saker att fixa med.
 
 

Dag 13 - 3 random fakta om mig.

 

Tips: Gypsywarrior.com

Texten Gypsywarrior.com länkar. (: 

Är seriöst kär i alla deras kläder på hemsidan, daaaamn! 

Beställt - kritor.

Har någon hört talats om att det numera finns "kritor" som man kan färga håret med? Här om dagen trillade jag förbi dessa sakerna (vet inte direkt vad jag ska kalla dem för) och tyckte att det vore värt att testa. 
Enligt instruktionerna sliter dem inte på håret och det fungerar även på svart hår, så vi får väll se om det fungerar när man får hem paketet!
 
 
Bilden länkar! 

Dag 12 - Favoritfilmer.

 
Känner ni igen vilka dem är? (: 

Ny blogg-design

Håller just nu på och fixar om blogg-designen så det ser lite konstig ut, just sayin~


Inspo - outfit

 
(weheartit)

110213 - Paj hos Lina

Igår på kvällen mötte jag upp Lina och smet sedan hem till henne och åt paj. Vi såg även på Ullared som var hysteriskt roligt, gosh, stackars människor ändå. Men men, det var riktigt trevligt även om jag inte var där så länge. 

Idag har jag en maaaassa att göra! Städa rummet, tvätta en massa, fixa om min design här på bloggen, fixa min inspirationsvägg, fixa klart CV:et, maila lite folk och bla, bla bla. 

Vad ska ni göra idag? 
 

Nyheter från Gina Tricot.


Dag 11 - favoritcitat.

Jag älskar citat i alla dess mängder och att bara välja just en är ganska svårt. Men efter flera timmars tänkande, kom jag på 3 favoriter:
 
Hur många här har sett Sucker Punch? Hela filmen handlar i princip om att man ska strida för det som man tror på och inte ge upp i första taget. Om jag någosin ska tatuera in en text på min kropp (och endast en text), då ska det bli denna i latin. 
Varför gillar jag just de citatet? Jo, för att i mina ögon är det viktigt att står för det som man tror på och håller fast i det. Om du exempelvis är kristen och verkligen tror på din gud, då ska du skita fullständigt i vad alla andra tycker och stå för det. Man ska aldrig vara rädd för att säga sin åsikt.

 
COPYRIGHTS OVANFÖR FFS! 

Så fort jag såg detta citatet, skrev jag ner det direkt i min bok (som är fylld med kloka ord) och tänker lite dagligen på denna meningen. 
För det första är ju Andy Biersack en otrolig musiker och är en stor förebild för många. Sedan är det just det att det alltid kommer att finnas människor där ute som vill trycka ner dig, göra dig svag. Men det är då som du ska skratta i deras ansikten och säga att du kan göra ALLT! 
Du ska alltid vara stolt för den du är. 
 
 
Tankeställare ovanfööör! 

Red lips baby.

 
- Beställde lite granna från Top Formula igår så om mindre än 3 dagar ska jag äntligen få mina laktras-tabletter (mår sjukt illa av mjölkprodukter numera, det suger).
- Imorgon har jag en maaaassa att göra eftersom jag latade mig igår, men det blir värt det med grym musik. Bl.a. fixa med bloggdesignen och piffa upp den lite!
- Nu ska jag göra en as god smoothie och njuta av den i evigheter, mums!

Hoppas att ni har fått en bra start på måndagen!

Vill inte ha snö mer...

(wehearit)

Blurg, jag är så trött på vintern och all denna snön. Klär mig i tusentals lager varje dag och plockar på mig det varmaste som jag kan finna. Sedan kan man inte vara ute i skogen och grilla eller någonting. Sorry för negativt inlägg, men nu har vintern varit framme för länge.

Dag 10 - fooood

If you could only live off one food and one beverge for the rest of your days, what would that be?
 
 
 
Bilden förklarar allt, jag ääälskar sushi med en massa ingefära på! Dock blir det numera oftare sashimi (föreställ er att man tar bort allt ris) för det är godare och ger en annan mättnadsskänsla. 
 
 
Och tja, vatten måste jag nog säga. Gillade aldrig vatten när jag var liten, men nu måste jag dricka minst 1 l annars får jag huvudvärk. 

Melodifestivalen och en gravid syster.

Datorn har inte alls varit med mig idag så uppdateringen suger som sagt.
Har i alla fall varit på ett as mysigt hotell och sett på film med syrran. Ska försöka göra en film-recension senare och man inte somnar så fort man kommer hem. Nu blir det melodifestivalen och halvsova i mormors soffa under tiden, e as tröööött!
Någon som ser på det?


Inspo - candy hair


090213

God morgon!

Haha, skriver för ofta morgoninlägg men det blir så ibland. Jag hade en spontan-övernattning hos L igår så sitter just nu med min mobil och diskuterar morgondagen. Varje söndag ska jag ha en "städ och spa" - dag där jag fokuserar på att rummet ska se jätte snyggt ut och sedan belöna kroppen med näring för att den orkar med så mycket.

Ser ut som en liten flicka som osminkad, men smink är magi!


The Hobbit. <3


Dag 8 - meningen med ditt blogg-namn

Pyra = Vampyra Death.
Lite komiskt namn eller hur, haha. 

För länge, länge, länge sedan (eller tja, rättare sagt för ca 4-5 år sedan) lärde jag känna två underbara tjejer. Vi alla utforskade våran identitet och intressen och hade alla olika förflutna. Mellan 6:an - 9:an var vi rebeller alla tre. Vad vi gjorde tänker jag inte nämna, det är orelevant här just nu man kan väll säga att vi var ganska störda (eller jag i alla fall). Men hur som helst:
Jag hade då ett stort intresse för vampyrmytologin och beundrade dess gamla legender enormt mycket (i princip som jag gör nu fast mindre creepy-aktigt) och en dag sökte jag på "vampyr namn" på internet och fann mitt namn. Sedan dess har det alltid varit ett smeknamn som mycket få bekanta kallar mig. Och tja, jag gillar det.

Obs: Jag har både mognat och förrändrats otroligt mycket sedan den tiden men det är alltid ett lustigt minne.

 
En mycket gammal bild på mig och Dommie. Gosh vad man har sett ut! 

Hatar kylan.
God morgon,

Jag har precis ätit den godaste frukosten någonsin - avokado på en fullkornsmacka, ost och skinka, loooovely!  Sprang lite granna på löparbandet förut, det gick helt okej. Dock är konditionen sjukt sämst, men det fixar sig. 

Nu ska jag fixa sminket, blåsa håret, klä på mig en dussintals kläder eftersom det är iskallt här i Ale och sedan sticka iväg till AME. 
xoxo 
 

Fördelar med morgonträning.

 
Fördelen med morgonträning är:

♥ Du gör bättre ifrån dig under dagen -  energinnivån sänks och du blir mer fokuserad.
♥ Du får mer kaloriförbränning under resten av dagen. Förbränningen blir snabbare och mer effektiv i ungefär fyra till åtta timmar efter träningen. Då kan du utnyttja fördelarna med det, i stället för om du skulle ha tränat på kvällen och direkt hamnat i viloläge när du sover. Dessutom är det mer troligt att du väljer nyttigare alternativ under dagen, än om du hade tränat på kvällen. Då är det väldigt lätt att man tar en extra kaka, eftersom man ändå "kan träna bort den senare". 
♥ Du får ett mer positivt humör under dagen. Så till er som undrar hur jag klarar av att vara så positiv på dagarna, där är min hemlighet. Att börja dagen med en energi-boost ger positiva effekter på ditt humör hela dagen. Som många kanske vet, ger träning endorfiner (som är vårat "må bra-hormoner"), vilket gör oss gladare, piggare och mindre stressiga. 

Så gå och lägg dig med ett leende och positiv fokus på att du faktiskt ska träna på morgonen, plocka fram träningskläderna och sätt alarm-klockan. Det är så värt det!

The Pretty Reckless - Make me wanna die

 
Låten som just nu är på repeat over and over again! 

Dag 7: Böcker

 
Som den bokmalen som jag är, blev dagens utmaning en video. 
Enjoy! (:

Morgonträning - uthållighet med Dommie

God morgon!

Är det inte lite sjukt att klockan "bara" är snart 10? Jag har varit vaken sedan 4 och typ tränat loss med Dommie. Gosh, trodde aldrig att det skulle gå att vakna så tidigt men det var värt det kan man säga. 
Nu ska jag fortsätta läsa och senare se lite mer på The Vampire Diaries, fint fint!
 

Dag 6: Vilka band eller musiker är mest betydelsefulla för dig.

1. Evanescence 

 
Deras musik har varit med mig under en väldigt lång period av mitt liv. Det finns minnen då jag bara legat i sängen och lyssnat på dem om och om igen, och det finns studer då jag har varit lyckligaste i världen och sjungt med i vart enda låt-text. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket Evanescence betyder för mig. Till min lycka har jag fått chansen att sjunga två utav deras låtar framför en stor folkmassa och det är något bland det roligaste som jag har gjort. 

2. Alice Cooper 



Min gud, min förebild, min största idol någonsin. Går det att förklara med ord hur otroligt bra denna mannen är? Nej. Allt jag kan säga är att jag var på hans konsert i Göteborg och den var rent sagt magiskt. Mer än så kan jag inte förklara, inte via ord. 




Morgonträning: Bodybalance.

Varje onsdags-morgon kör jag numera en gruppträning på gymmet som heter Bodybalance. Detta har jag kört i nästan en månads tid nu och det är lika skönt vart enda gång. 
Bodybalance är en träningsform som fokuserar på olika stretch-övningar. Man blandar in bl.a. tai chi, yoga och även lite pilates-övningar. Personligen älskar jag denna gruppträningen. Det är en perfekt start på morgonen och jag känner verkligen att jag har blivit allt vigare efter att ha varit där så mycket. Sedan fylls man med en annan sorts energi än om man kör ett konditionspass eller styrketränar - en energi som håller hela dagen. 

Nu ska jag iväg till AME och snacka med dem där borta, så vi hörs efteråt!

(källa: www.healthyoga.com

Någon som har testat det?

Besatthet - Vampire Diaries.

Idag har jag fått jätte mycket gjort under en kort tid - träning, arbetsprat med personalansvariga på gymmet, tvättat hur mycket kläder som helst (har seriöst haft ett berg med kläder i mitt rum) och nu fattas det bara att dammsuga rummet. 
Nu sitter man uppriggad framför datorn och har Vampire Diaries påslagen, en favoritserie genom tiderna! Dock är jag väll lite besviken över att den inte alls är lik böckerna, men vid tanke på hur snygga alla där är då klagar man inte! Jag hade egentligen tänkt att ta en paus från serien men så blev man oplanerat spoilad och kunde inte låta bli!
 
 
 

Dag 5: Platser som jag vill besöka.

 
Naturen, gå till exakt alla ställerna där Sagan om ringen - filmerna spelades in och bara campa överallt.

 
Någon som känner till Báthory Erzsébet - Elisabeth Bathory? Här är hennes slott och det har varit en lång dröm om att få reda på mer om hennes legend.

 
Åter igen, jag älskar platser fyllda av vacker natur som man kan fotografera. Tänk er att dricka whiskey på någon krog och bara lyssna när folk pratar, haha. Och sedan besöker jag mer än gärna Loch Ness-sjön under tiden. 
 
 
Behöver jag ens kommentera detta? Draculas slott, det är ren självklarhet.

 
Jag och Jessica någon vinter i ett par veckor, ren självklarighet! 

Pain is weakness leaving your body.

 
Inspo innan gymmet - nu fan e jag taggad inför att köra lite kondition och armarna. 
 
(bild: weheartit )

Inspo - white hair.


Oproduktiv dag.

Idag har jag inte alls gjort mycket, det var egentligen träning och AME på schemat idag men båda blev inställd så i stället passade jag på att bara njuta av att sova rent sagt. Har dock varit duktig och fått lite viktiga mail skickade, så om man har tur kanske jag kan läsa naturkunskap B inom ett par månader eller kanske t.o.m. veckor! Jag har aldrig varit en skolmänniska, men konstigt nog länktar jag inför att lära mig nya saker och även kunna söka en utbildning till hösten. Åh, håll tummarna för min skull!
 

Dag 4: I min smink-väska.

 
Älskar min smink-väska, fick den av föräldrarna som julklapp. Behöver tips på bra foundation, är inte direkt så jätte nöjd med den som jag använder nu.

Morgonträning med hjälp av Bodylicious!

I fredags körde jag ett ben och rump-pass med övningarna från boken bodyliciouse! Passet var ganska intensivt och det är sjukt vilken dålig kondition som man har! 

Nu e det måndag och jag har fortfarande lite träningsvärk kvar efter det, men så går det när man har glömt bort att stretcha!
 
 

Gårdagens outfit

Det blev en spontan utgång igår med Lina. Vi hade planerat att chill men ah, det blev inte så, haha. Men man mötte grymt folk och idag mår man som förtjänar.
Såhär såg jag ut igår och hade för första gången någon "neon" färg i närheten av mig (rosa väskan). Fick låna den av Lina och blev helt kär i den. Ska nog leta efter något liknande i affärerna, det e ju alltid kul med lite färg!

Jag fixar med utmaningen imorgon, vill bara vila idag.


Dag 2: 5 likes & dislikes.

5 saker som jag gillar:

- Shopping
- Ljusblå
- Böcker
- Symboler och mytologi
 
 
- Fotografering
 
5 saker som jag ogillar:

- Våld mot barn
- Perfymer som doftar så starkt att man avlider
- Gult 
- Magknip
- Mc donalds mat. :D

Dagens outfit - leopard.

 
Idag har jag varit på AME och lollat omkring med ett roligt gäng. Innan dess tränade jag ben och rumpa med hjälp av Bodyliciouse! övningarna, sjukt kul! Dock var jag dum som inte stretchade ordentligt efteråt så har just nu sjukt mycket träningsvärk. 
Testade med att köra mittbena idag oxå, var inte riktigt min grej men värt att testa ändå. 

Dag 1: Basic saker om mig.

 
- Jag är 20 år gammal.
- Hade en läpp-piercing tidigare men vart tvungen att ta bort den pga en operation. Funderar varje dag ifall jag ska pierca mig någon annanstans.
- Jag och färger passar inte ihop och jag trivs inte alls i färgglada kläder. 
- Musik har alltid varit en stor del av mitt liv. Lite varje dag, sitter jag i sängen och spelar musik och sjunger. Gick oxå i kören i 10 år men slutade pga dålig körledare.
- Jag är feeeeeeeeeett blygg när det kommer till nya människor...i si sådär 5 minuter, haha.
- Jag röker lite då och då (för att det är gott, inte pga beroende). 
- Är nog världens största bokmal, älskar böcker mer än allt. 



RSS 2.0