Busy busy.

Jag gillar verkligen att jag körde gärnet på att redigera denna bilden, haha. Men som sagt, har de närmaste dagarna tränat sönder min kropp och övat inför en audition för att
bli en gruppinstruktör (som tyvärr gick ganska dåligt). Nu slappnar man av hemma och ska snart go crazy on outfiten innan det blir en tripp till Olivia. Tänkte köra på hela kittet och även fixa en bild på dagens outfit.
Hur har eran dag varit?



Nytt in - pink cross.


Helgen i helhet.

Hej hej,
Helgen har varit riktigt mysig och fylld med sömnlöshet, nervositet, kramar och festande. Jag fick besök från en kompis som bor i Norge och sov inte alls mycket fredagen och lördagen, men så blir det ibland! Sedan fyllde fina Lina år i lördags så då var man på fest hos henne. Resten av tiden har tillbringats med kaffe och böcker, sjukt skönt. Har känt att det rent sagt är slöseri om jag sitter vid datorn, så försöker att dra ner det ganska mycket (lite surt när man samtidigt vill blogga och sådant). Håller just nu på och förbereder mig inför ett drömjobb, då är bara datorn ivägen. 
 
Men här får ni några bilder!
 

Ale klockan 6 på lördagsmorgonen (fråga inte vad jag gjorde vaken så tidigt, haha). 


Party-outfit @ Linas födelsedag!


Födelsedagsbarnet hon själv!
 
Söndagen:
 

Ny telefooon!

Okej, jag har ärligt talat aldrig varit den riktigt spontana tjejen. Måste alltid slänga i mig linserna, sminka mig och bla bla bla innan. 
Igår följde jag med föräldrarna till Elgiganten för att hjälpa dem med deras val inför att skaffa en ny telefon. Efter mycket om och men, beslutade de sig för en Samsung Galaxy s3. Jag som personligen alltid varit en trogen iPhone-användare i snart ett år, tyckte att det var jätte dumt. Ändå slutade med att jag kom ut ur butiken med en Samsung. Förbaskade försäljare!
Dock var det ett riktigt bra köp, vid tanke på att min iPhone inte går att låsa (knappen är sönder) och man kan ta tusentals bättre bilder med en Samsung, så nu gäller det bara att vänja sig!
 
 
 
Kommer att gå loss på eBay nästa månad. Alltså, kolla bara. *_* 

Nytt in - smink från Elf.

 
Jag avskyr dock att det tog mer än en månad för att få hem produkterna men det ska bli kul att testa dem!

Pray for Boston.

 
"BOSTON -- Two bombs exploded in the crowded streets near the finish line of the Boston Marathon on Monday, killing at least three people and injuring more than 130 in a bloody scene of shattered glass and severed limbs that raised alarms that terrorists might have struck again in the U.S.

Read more: http://www.cp24.com/report-8-year-old-boy-among-those-killed-in-boston-1.1238779#ixzz2QbmbSG8y"

Alltså...världen är bra sjuk ibland...

Lite smått och gott beställt från eBay.

 
Jag älskar trycket på galaxy-tröjan, så himla snygg!
Och ansiktsmaskerna kommer att vara perfekta inför sommaren. Tänk er vad skönt det måste vara att börja dagen med lite yoga-övningar och en kylande ansiktsmask? Lovely!

Dagens inspo - tattoo


12 - 13 april 2013.

Jag drog iväg till Olivia efter AME i fredags och spelade L4D och löjlade oss. Gick även lite overkill med sminket och fick köpt mitt drömlinne of all time - Jack Daniels! Tyvärr är den sjukt stor på mig, men det fanns bara den storleken kvar på marknaden som Ale har lite då och då. 
 
 
(Jag gjorde även en 'inspirations'-collage i fredags som jag fyllde med en massa fint. Den är dock inte klar än men såhär ser den ut nu i alla fall! Imorgon ska jag göra klart den och hänga upp på min vägg.)
 

Just nu - grönt te


Glossybox - April 2013

Videon fuckade upp sig så det får bli ett vanligt inlägg i stället. Enjoy!

Detta fick jag i månadens box!
 
1. Smile Lab - Advanced Teeth Whitening Strips Sensitive
Ta hand om ditt leende och få vita och fräscha tänder! Dessa nylanserade, skonsamma "whitening strips" ger dig även bättre munhygien genom att ta bort bakterier och plack.
 
2. Da Vinci Cosmetics - Mineral Shimmer
Lika vackert som Mona Lisas leende skimrar denna mineralögonskugga från Da Vinci! Fukta penseln för extra intensitet eller ta en smalare pensel för att applicera som eyeliner.

3. Trind - Nail Repair
Problem med tunna och sköra naglar? Denna förstärkare bygger upp nagelns naturliga styrka genom att stärka strukturen i hornlagret och sammanföra partiklarna i nageln.

4. The Body Shop - Vitamin E Moisture Cream + Nourishing Night Cream
Lätt dagkräm som återfuktar och skyddar samt en rik nattkräm som mjukgör och vårdar, en oslagbar duo för vacker hy! Hemligheten är den kraftfulla antioxidanten Vitamin E.

5. Jelly Pong Pong - 2-in-1 Eyeliner & Shadow. 
En unik formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivaz för att vara skonsam mot huden runt ögonen.
 
 
Är det någon mer som prenumerar på boxen? Vad fick du för något och var du nöjd med det? 




One ring to rule them all.


070413

Jag fick tyvärr hoppa över sci-fi mässan igår pga personliga anledningar, men nästa år tänker jag bannemed sticka dit! I stället drog jag och Luc iväg till stan och kollade in affärerna lite och åt supergod sashimi! Efter ca 3 timmar i stan, avslutade vi dagen med en vanilia soya latte på Starbucks, perfekt! 



Sci-fi mässa idag!

Jag har i princip knappt gjort något speciellt de närmaste dagarna därav dålig uppdatering. Dock ska jag självklart ta med mig kameran till sci-fi mässan som är idag i Göteborg och eventuellt spela in något med mobilen. Hörs ikväll!


Simple Green Smoothie - challenge.

 
Känner någon till "The 30-day green smoothie challenge"?
Utmaningen går ut på att man under 30 dagar, ska få i sig en smoothie per dag som är fylld med vitaminer och mineraler för våran kropp. Enligt i princip alla som har kört utmaningen ordentligt och även ätit hälsosamt under tiden, har sagt att de alla mått mycket bättre och att även huden har påverkats av det. 
Går man in på http://simplegreensmoothies.com/ <---länk och skriver in sin mailadress, får man gratis mail med recept och tips om hur man gör den ultimata smoothien. 
Murderotic har tidigare nämnt detta och även igår igen i ett inlägg och för första gången på länge har jag verkligen tagit tag i det. Så igår köptes ingredienser till "veckans smoothies" och idag ska jag inviga mixern och göra en. Jag tänkte slänga upp bilder på förmiddagen efter gymmet och bedömma smaken på drycken oxå. 

Som många kanske vet, har jag länge velat testa något sådant här detox-liknande och detta är ju en bra början i alla fall!

Detox-drink

Inledde morgonen med en detoxdrink gjord på spenat, lite broccoli, bär och vatten. Den såg kanske inte god ut utseendemässigt men den smakade helt okej!
Mer om smoothien kommer upp lite senare idag.


Ullaredtripp med Olivia.


Min lillebror försökte att ta en liten outfit bild p åmig och tja...den kunde varit bättre om den inte var så suddig. 
My little brother tried to take a outfit photo of me...and well, it's just a little bit blurry. 


Och det bästa som jag köpte var denna underbara mixern! Jag har velat ha en egen i evigheter, men nu är den äntligen min. Den kommer att bli helt perfekt att ha inför "30 days green smoothie challenge" som jag ska påbörja imorgon. 
And the best thing that I bought was this baby! I have wanted my own blender for ages, and now it's finally mine! 

Annat som följde med mig hem var bl.a. TIGI's Livin the dream - balsam, Hobbiten (pocket-bok), kross scarf och örhängen, naturdiet-shit, en rosa, liten väska m.fl. 

More things that I bought was TIGI's Livin' the dream - Daily conditioner, The Hobbit (book), cross scarf and earrings, guitar tuner, healthy drinks, a pink bag m.fl.  

Jag håller just nu på och redigerar en video från besöket där borta så ska försöka få den uppladdad ikväll! 

Fashiolista.com

Har du varit inne på fashiolista.com någon gång? 
Du 'hjärtar'/gillar dina favoritplagg och har allt på ett och samma ställe. Det finns sjukt snygga kläder och skor som man inte ens har tänkt på och tack vare detta, har man alltid koll på vart man kan köpa dem någonstans! Perfekt ju!

Bilden länkar.
 

Morgoninlägg - Ullared med Olivia.





 

Todays mission - Ullared with my friend Olivia. I'm going to try out the videofyme-application on my phone and upload a video tonight. Cya then!
 



RSS 2.0