Glossybox - Augusti

Här kommer en liten video där ni får se vad jag fick i Augusti-boxen. Tyvärr blev den sjukt ljus men man ser de mesta ändå. Låten som spelas är: "Let me be myself - 3 doors down" 
 
Enjoy! 

Hösten är kommen!




Vad tycker ni är det mysigaste med hösten? Eller ni kanske längtar tillbaka till sommaren?

Dagens inspo.

 
 

Work out baby

Godmorgon!


Innan jag sticker till entreprenörs mötet är det dags för lite träning!
Idag är planerna att träna överkroppen och kondition, så vi får väll se hur det går. (: Pga inbrottet förra veckan, tänker jag ta med mig väskan vart jag än går på gymmet.
 

270812

Go kväll alla fina!

Så fort kamera-batteriet är laddat ska Glossybox-recensionen spelas in. Jag har varit på Elgiganten och frågat vad som var problemet, och tydligen var det minneskortet? Märkligt, eller hur? Aja, men tack och lov löste det sig och jag ska köpa ett nytt. 

Igår firade jag min kompis Beas födelsedag. Vi drog iväg på promenad, drog hem till henne och hon fick presenter av sina föräldrar och därefter tände vi en brasa i skogen. Det var verkligen sjukt mysigt men det blev iskallt och helt kolsvart kanske vid 9-10 tiden på kvällen. Därefter avslutade vi kvällen med att se det sista avsnittet med True Blood. Gosh vilket spännande slut! Man orkar nästan inte vänta tills nästa år då 6-de säsongen kommer ut.
 

TÄVLING HOS ADARAS.se

Just nu pågår en jätte värd tävling hos Adaras.se där man kan vinna sin egna jumpsuit eller hoodie. 
Var med och tävla du med!


 
http://adaras.se/2012/august/vinn-en-jumpsuithoodie-fran-chilla-wear.html
 
Klicka ovanför! 

Birthday kid & yoga

 
Godmorgon!
Jag har precis varit och ätit frukost (havregrynsgröt och jordgubbs té, om nom nom) och ska snart städa rummet. 
Idag fyller min älskade flicka år så jag ska eventuellt följa med henne till systemet (hon drar dit och jag drar till ica så länge) och därefter ska vi njuta av vin och mys. Jag har tyvärr ingen bild på henne så det får laddas upp lite senare eller något. 

Hoppas att ni alla får en bra dag!

Ps: Bilden är tagen vid 7-tiden på morgonen, alla som känner till Ale vet vart detta stället är någonstans. Ds




Red lips baby

 

Tips: Fit Builder

Innan jag började denna bloggen, sade jag till mig själv för att undvika att skriva om träning och hälsa. Men för att vara seriös, det går inte. Jag älskar att träna och äta hälsosam mat och speciellt att diskutera det. Så här får ni ett tips till er alla som har en smartphone och som behöver inspiration till träning.
 
Fit Builder är en träningsapplikation som är en jätte bra inspirationskälla när det kommer till muskelgrupper. Jag är en sådan tjej som oftast kör samma saker på gymmet (uppvärmning 20-30 min, antingen mage, nederdelen eller överdelen) och speciellt på maskinerna. Kör man exakt samma övningar under en lång period, då vänjer sig kroppen vid det och förändras inte. Fit builder är väldigt enkel att förstå och det finns kanske upp till 20-30 olika övningar som man kan göra. Exempel då "10 min energy booster" eller "15 min gut buster" där man fokuserar på olika muskelgrupper. 
 
 
I onsdags när jag tränade, körde jag och min kompis Luci en övning som heter: "Butt, hips & thighs" eftersom det var dags att träna benen. 
Vi ställde oss vid en spegel, på började Workout 1 och gjorde bl.a. övningar som ni ser på bild 2 här nedanför. När man har gjort alla övningarna (det står oftast 12x3 i början och annan bra information som kan vara bra att veta) så kan man lugnt pusta ut och avsluta passet med stretch. Det fungerade verkligen jätte bra! Mina ben kändes nästan som gelé när jag gick ut ur gymmet, haha. 
 
 
Lycka till med träningen!

Te och L word

 
Godmorgon små kycklingar!
Precis som ni ser på bilden så sitter jag och dricker te och ser lite på The L word för att göra denna lördagsmorgonen lite extra mysig. 
Om bara några timmar ska jag och föräldrarna iväg till stan för att smita förbi Elgiganten och be dem om hjälp med min kamera. Som jag säkert har nämnt så går det inte att videofilma med den i mer än kanske max 5 sekunder och hur mycket jag än pillar med inställningarna så vägrar den ge med sig. Förhoppningsvis tar dem och fixar den så att jag lite senare kan spela in Glossybox-recensionen. 

Gillar du te? I så fall, vilken är din favorit smak?


Bilder från Alice Cooper.

Som jag nämnde för ett tag sedan, så var jag och såg den efterlängtade Alice Cooper på Liseberg. Han var helt otrolig och bandmedlemmarna var perfekt utvalda. Allt var helt enkelt perfekt och för att beskriva bäst hur jag reagerade på allt, är genom att kopiera det jag skrev på Facebook:

"har under 8 timmar fått två plektrum (ett av basisten och ett av en arbetare som tyckte att jag var fin), Alice pekade på mig när han sjöng Poisen, sett världens sexigaste basist som skippade tröjan och tatueringar och skrikit mig hes. Jag älskar Alice Cooper mer än någonsin. Bästa konserten någonsin. ♥" 
 

Jag tog några bilder under konserten och här är 3 av dem!
Like/dislike?
 

Heading to the gym!

Vet ni vad jag älskar att göra?
Träna på gym. 
Magövningar, maskiner, crossen, gruppträningar och bara känna hur svettet rinner ner från min panna.
Erkänn låter det lite äckligt när man läser det sådär? Vem gillar att svettas egentligen? Men ju mer man svettas då man tränar, desto mera förbränner man. 

För att hålla mig motiverad till att ens orka ge mig av (speciellt när det regnar), brukar jag ha en massa snygga fitness-bilder på iPhonen som jag har som bakgrundsbild. Då blir jag jämt motiverad till att nå mitt mål och kämpar som bara den.


The L word

Godmorgon alla nyvakna människor!

Under denna morgonen har jag pillat med ett inspirationskollage i vardagsrummet (dock är den inte klar på långa vägar) och nu sitter jag och ser på första avsnittet av "The L word". Jag har aldrig varit så intresserad utav den serien tidigare, men nu tänkte jag att det kanske vore dags att ge den en chans. 
 
Har ni sett The L word ? 
 
 

220812

Jag vill verkligen ta tag i bloggandet igen men de närmaste dagarna har varit sämst kan man säga. Min lillebror har gjort sin 7-de operation och under de närmaste 3 dagarna har jag sovit, ätit och varit på sjukhuset. Nu mår han mycket bättre men det är jobbigt att se en sådan betydelsefull varelse så svag. Men jag ska försöka slänga upp några inlägg imorgon. (:


Ginger

 
Som sagt så joinade jag mainstreamen och färgade håret rött. Läpparna fick oxå lite färg på sig idag.

081212

Godmorgon!
 
Jag har precis vaknat efter att endast sovit 6 timmar, råkade sitta för länge vid datorn och var nära på att bli pigg i slutet. Inte kanske något som man ska sträva efter!
Idag händer inte så mycket tror jag, skulle iväg och träffa syrran men det avbokades dem planerna i stället. Så nu blir det att kolla ebay och chillar lite innan man träffade Luci som har varit på semester i 6 dagar och ta promenader. 
 
En Glossybox-recension kommer upp senare så missa inte det!

Spa-time!

Något som jag älskar att göra är att ta hand om min kropp. Tänk vad mycket slitage den får stå ut med varje dag, huden får in dålig luft i porerna, kroppen blir torr och håret kämpar mot värmeprodukter. Så tack vare att ha checkat in inspiration från Orginalet.se (as grym blogg ffs!) så ska även jag börja gå egenom kroppen från topp till tå varje söndag. Hårinförpackning, ansiktsmask, skrubba hela kroppen, smörja in den med favoritlotion och sedan massera fötterna med en fotkräm som jag fick av Glossybox (recension kommer om några timmar).

Brukar du ha en "spa-dag" ibland?


Länge sedan jag skrev här.

Wow, jag får verkligen lägga av med att lova saker och ting. 

Så, vad har hänt den senaste tiden?
Jag har färgat håret rött och köpt färgbomb till att bevara hårfärgen.
 
 
Jag har varit på den mest freakeshly awesume konserten någonsin! 
 
Haha ah, det är väll typ de mest "största" grejerna som har hänt. Lovar att fixa en Glossybox-recension innan helgen är slut, berätta mera om konserten och även kanske avslöja lite hur jag fixade mitt hår (och även visa en bättre bild på den). 

Godnatt små änglar!

Glossybox

För några dagar sedan fick jag mina två Glossyboxar och jag älskar produkterna redan! Eftersom min kamera hatar mig så får jag se när en recension kommer upp. Annars blir det ett inlägg om dem i slutet av nästa vecka.




RSS 2.0