Fördelar med morgonträning.

 
Fördelen med morgonträning är:

♥ Du gör bättre ifrån dig under dagen -  energinnivån sänks och du blir mer fokuserad.
♥ Du får mer kaloriförbränning under resten av dagen. Förbränningen blir snabbare och mer effektiv i ungefär fyra till åtta timmar efter träningen. Då kan du utnyttja fördelarna med det, i stället för om du skulle ha tränat på kvällen och direkt hamnat i viloläge när du sover. Dessutom är det mer troligt att du väljer nyttigare alternativ under dagen, än om du hade tränat på kvällen. Då är det väldigt lätt att man tar en extra kaka, eftersom man ändå "kan träna bort den senare". 
♥ Du får ett mer positivt humör under dagen. Så till er som undrar hur jag klarar av att vara så positiv på dagarna, där är min hemlighet. Att börja dagen med en energi-boost ger positiva effekter på ditt humör hela dagen. Som många kanske vet, ger träning endorfiner (som är vårat "må bra-hormoner"), vilket gör oss gladare, piggare och mindre stressiga. 

Så gå och lägg dig med ett leende och positiv fokus på att du faktiskt ska träna på morgonen, plocka fram träningskläderna och sätt alarm-klockan. Det är så värt det!

Kommentarer
Postat av: emelie▲eyebe

cool blogg!

Svar: Tack så mycket! :)
Sara Johansson

2013-02-07 @ 19:40:26 / URL: http://eyebe.blogg.se
Postat av: candy♥

Fin blogg:) Allt bra idag??:D

Svar: Tack så mycket! :) Jadå, det är det, själv då? :D
Sara Johansson

2013-02-08 @ 07:38:19 / URL: http://ccanddy.blogg.se

Kommentera inlägget här :*

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback